Dreggo Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Mam pytanko. Opłaca się po zainstalowaniu systemu z SP2 instalowanie pakietu VIA 4in1 (mam wersje 4.41)? Dodam, że chodzi tu już o trochę leciwy układ VIA - KT133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 hm, co ma jedno do drugiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Musisz to instalowac bo to sa stery do chipsetu i nie ma znaczenie czy masz czy nie SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Dzięki. Po prostu myślałem, że XP poradzi sobie w miarę dobrze na instalowanych domyślnie sterownikach. Edytowane 15 Maja 2005 przez Dreggo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...