Skocz do zawartości
athlon 64

Pomocy Gosc Nie Ma Co Z Kasa Robic

Rekomendowane odpowiedzi

pomocy

mam rabnietego kumpl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury nie ma co robic z kasa i powiedzial mi ze bym mu zlozyl kompa i gosc wybral sobie cesci z najdrozszego sklepu kture sie kupy nie trzymaja

procka sobie wziol p 4 3,6 64 bitowego za 2000 z czyms

plyte wziol dobrea stzreli

pamieci 512 stwierdzil bo po co mu takie pamieci nie firmowe za 300 zl

karta gf palita 6200 za 1200 dysk se wziol 2 po 200 maxtora nagrywarke lg ujdzie co prawda nie nawidze lg ale kij kazal sobie zrobic wodne chlodzenie i maj amu to wpieprzuc do obudowy gdziem ieszcza sie na scisk 3 dyski 1 fdd i 2 napedy cd :mur: nie chore gosc powiedzial ze bedzie go robil z tydzien to powiedizal ze bym ja mu to zlozyl nie iwme jak to wcisne a jeszcze fajniej to ten sklep likwiduja a jak on tam kupi tego smiecia to bedz lazic w sklepie w kostiumach od bucziniego pomozcie co mam robic jak idiote przekonac a sory za pismo ale jestem zdenerwowany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaak, prosze sie nie denerwować, athlon 64 jest w naszym zakładzie już od trzech lat, zazwyczaj bywa spokojny, dziś ma tylko jakieś napady. Jest całkowicie niegrożny, proszę się nie obawiać.

Nie zrozumialem dokladnie o co chodzi, ale co wlasciwie bedziesz sie przejmowal tym, ze ktos kupi syf? To jego kasa, chce glupio wydac to mu daj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaak, prosze sie nie denerwować, athlon 64 jest w naszym zakładzie już od trzech lat, zazwyczaj bywa spokojny, dziś ma tylko jakieś napady. Jest całkowicie niegrożny, proszę się nie obawiać.

Nie zrozumialem dokladnie o co chodzi, ale co wlasciwie bedziesz sie przejmowal tym, ze ktos kupi syf? To jego kasa, chce glupio wydac to mu daj.

1445484[/snapback]

tak tylko ze on wyznaczyl pewna kwote i jak jej nie przekrocza i cos zostanie to reszta moja !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomocy

mam rabnietego kumpl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury nie ma co robic z kasa i powiedzial mi ze bym mu zlozyl kompa i gosc wybral sobie cesci z najdrozszego sklepu kture sie kupy nie trzymaja

karta gf palita 6200 za 1200 dysk se wziol 2 po 200 maxtora nagrywarke lg ujdzie co prawda nie nawidze lg ale kij kazal sobie zrobic wodne chlodzenie i maj amu to wpieprzuc do obudowy gdziem ieszcza sie na scisk 3 dyski 1 fdd i 2 napedy cd  :mur: nie chore gosc powiedzial ze bedzie go robil z tydzien to powiedizal ze bym ja mu to zlozyl nie iwme jak to wcisne a jeszcze fajniej to ten sklep likwiduja a jak on tam kupi tego smiecia to bedz lazic w sklepie w kostiumach od bucziniego pomozcie co mam robic jak idiote przekonac a sory za pismo ale jestem zdenerwowany

1445467[/snapback]

bla bla bla bla bla , jak sie nauczysz pisac po polsku i skladnie zeby kazdy mogl to przeczytac i zrozumiec to wroc na forum , tymczasem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomocy

mam rabnietego kumpl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury nie ma co robic z kasa i powiedzial mi ze bym mu zlozyl kompa i gosc wybral sobie cesci z najdrozszego sklepu kture sie kupy nie trzymaja

karta gf palita 6200 za 1200 dysk se wziol 2 po 200 maxtora nagrywarke lg ujdzie co prawda nie nawidze lg ale kij kazal sobie zrobic wodne chlodzenie i maj amu to wpieprzuc do obudowy gdziem ieszcza sie na scisk 3 dyski 1 fdd i 2 napedy cd  :mur: nie chore gosc powiedzial ze bedzie go robil z tydzien to powiedizal ze bym ja mu to zlozyl nie iwme jak to wcisne a jeszcze fajniej to ten sklep likwiduja a jak on tam kupi tego smiecia to bedz lazic w sklepie w kostiumach od bucziniego pomozcie co mam robic jak idiote przekonac a sory za pismo ale jestem zdenerwowany

1445467[/snapback]

No bo tak gosc przeznacza na kompa pewien fundusz i wybiera gowno które sie kupy nie trzyma i zostaje reszty z tego funduszu 210 zl a ja sie zastanawiam jakiego kompa mu dobrac na amd zeby byl wypas i zeby zmiescic sie w 5000 z monitorem i ze wszystkim no mniej wiecej 4000 zl na kompa i jak go do tego jeszcze przekonac bo juz mi sie pomysly skanczyly upar sie na p4 bo mu reputacja inetl w leb kopnela upar sie na palita bo mial a bylo g i co mam mu dobrac ??? i jak uzasadnic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz mu ze jak jest taki madry to niech bierze to co jemu sie podoba , a jak potem bedzie lazil do ciebie ze mu gra tnie czy tam cos to smiej sie z niego i nic nie rob , ja bym tak zrobil 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz mu ze jak jest taki madry to niech bierze to co jemu sie podoba , a jak potem bedzie lazil do ciebie ze mu gra tnie czy tam cos to smiej sie z niego i nic nie rob , ja bym tak zrobil 8)

1445524[/snapback]

[/quotePostaram sie pisac ladnie

No tak weźmie sprzęt za 6700 (bo tak wyszlo) a Ja nic z tego prawie nie bede mial bo chce on kupic kompa do 7000. Jak by dal 15,000 to odrazu start od AMD ATHLON 64 fx 55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naucz sie uzywac opcij edytuj zanim ktorys z moderow to zobaczy , kij z twoja dzialka z tego sprzetu , kup mu to co chce i miej z glowy takiego barana co mysli ze to co kiedys mial bylo dobre jest dobre i teraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten post ma sluzyc ...czemu ?

chcesz nam zaimponowac ? pochwalic sie bogatym kumplem ?

wiesz - moze na laskach z twojego gimanzjum to robi wrazenie ale na nas nie.

a za zaoszczedzona kase kup sobie slownik j.polskiego i naucz sie porzadnie pisac <_<

Edytowane przez ffx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naucz sie uzywac opcij edytuj zanim ktorys z moderow to zobaczy , kij z twoja dzialka z tego sprzetu , kup mu to co chce i miej z glowy takiego barana co mysli ze to co kiedys mial bylo dobre jest dobre i teraz

1445536[/snapback]

Ale troszke hajsu wpadnie wezme mu athlon 64 3500 randka 800 xt plyke gigabyte nie wiem jeszcze jaka 1 g ramu 200 dysk i pojde do najtanszego albo na necie go skapletuje dam jakis lcd lipny a jak cosik mu nie spasi to niech wybierze kompa mu sprzedawca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten post ma sluzyc ...czemu ?

chcesz nam zaimponowac ? pochwalic sie bogatym kumplem ?

wiesz - moze na laskach z twojego gimanzjum to robi wrazenie ale na nas nie.

a za zaoszczedzona kase kup sobie slownik j.polskiego i naucz sie porzadnie pisac  <_<

1445540[/snapback]

a [ciach!]j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi