athlon 64 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 pomocy mam rabnietego kumpl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury nie ma co robic z kasa i powiedzial mi ze bym mu zlozyl kompa i gosc wybral sobie cesci z najdrozszego sklepu kture sie kupy nie trzymaja procka sobie wziol p 4 3,6 64 bitowego za 2000 z czyms plyte wziol dobrea stzreli pamieci 512 stwierdzil bo po co mu takie pamieci nie firmowe za 300 zl karta gf palita 6200 za 1200 dysk se wziol 2 po 200 maxtora nagrywarke lg ujdzie co prawda nie nawidze lg ale kij kazal sobie zrobic wodne chlodzenie i maj amu to wpieprzuc do obudowy gdziem ieszcza sie na scisk 3 dyski 1 fdd i 2 napedy cd :mur: nie chore gosc powiedzial ze bedzie go robil z tydzien to powiedizal ze bym ja mu to zlozyl nie iwme jak to wcisne a jeszcze fajniej to ten sklep likwiduja a jak on tam kupi tego smiecia to bedz lazic w sklepie w kostiumach od bucziniego pomozcie co mam robic jak idiote przekonac a sory za pismo ale jestem zdenerwowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Taaak, prosze sie nie denerwować, athlon 64 jest w naszym zakładzie już od trzech lat, zazwyczaj bywa spokojny, dziś ma tylko jakieś napady. Jest całkowicie niegrożny, proszę się nie obawiać. Nie zrozumialem dokladnie o co chodzi, ale co wlasciwie bedziesz sie przejmowal tym, ze ktos kupi syf? To jego kasa, chce glupio wydac to mu daj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon 64 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Taaak, prosze sie nie denerwować, athlon 64 jest w naszym zakładzie już od trzech lat, zazwyczaj bywa spokojny, dziś ma tylko jakieś napady. Jest całkowicie niegrożny, proszę się nie obawiać. Nie zrozumialem dokladnie o co chodzi, ale co wlasciwie bedziesz sie przejmowal tym, ze ktos kupi syf? To jego kasa, chce glupio wydac to mu daj. 1445484[/snapback] tak tylko ze on wyznaczyl pewna kwote i jak jej nie przekrocza i cos zostanie to reszta moja !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 tak tylko ze on wyznaczyl pewna kwote i jak jej nie przekrocza i cos zostanie to reszta moja !!!! 1445496[/snapback] ???????? No to masz dobrego kumpla, zazdroszczę. Co nie zmienia faktu ze to jego kasa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 pomocy mam rabnietego kumpl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury nie ma co robic z kasa i powiedzial mi ze bym mu zlozyl kompa i gosc wybral sobie cesci z najdrozszego sklepu kture sie kupy nie trzymaja procka sobie wziol p 4 3,6 64 bitowego za 2000 z czyms plyte wziol dobrea stzreli pamieci 512 stwierdzil bo po co mu takie pamieci nie firmowe za 300 zl karta gf palita 6200 za 1200 dysk se wziol 2 po 200 maxtora nagrywarke lg ujdzie co prawda nie nawidze lg ale kij kazal sobie zrobic wodne chlodzenie i maj amu to wpieprzuc do obudowy gdziem ieszcza sie na scisk 3 dyski 1 fdd i 2 napedy cd :mur: nie chore gosc powiedzial ze bedzie go robil z tydzien to powiedizal ze bym ja mu to zlozyl nie iwme jak to wcisne a jeszcze fajniej to ten sklep likwiduja a jak on tam kupi tego smiecia to bedz lazic w sklepie w kostiumach od bucziniego pomozcie co mam robic jak idiote przekonac a sory za pismo ale jestem zdenerwowany 1445467[/snapback] bla bla bla bla bla , jak sie nauczysz pisac po polsku i skladnie zeby kazdy mogl to przeczytac i zrozumiec to wroc na forum , tymczasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 tak tylko ze on wyznaczyl pewna kwote i jak jej nie przekrocza i cos zostanie to reszta moja !!!! 1445496[/snapback] Co? :mur: :mur: :mur: Trudno Cię zrozumieć :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon 64 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 pomocy mam rabnietego kumpl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury nie ma co robic z kasa i powiedzial mi ze bym mu zlozyl kompa i gosc wybral sobie cesci z najdrozszego sklepu kture sie kupy nie trzymaja procka sobie wziol p 4 3,6 64 bitowego za 2000 z czyms plyte wziol dobrea stzreli pamieci 512 stwierdzil bo po co mu takie pamieci nie firmowe za 300 zl karta gf palita 6200 za 1200 dysk se wziol 2 po 200 maxtora nagrywarke lg ujdzie co prawda nie nawidze lg ale kij kazal sobie zrobic wodne chlodzenie i maj amu to wpieprzuc do obudowy gdziem ieszcza sie na scisk 3 dyski 1 fdd i 2 napedy cd :mur: nie chore gosc powiedzial ze bedzie go robil z tydzien to powiedizal ze bym ja mu to zlozyl nie iwme jak to wcisne a jeszcze fajniej to ten sklep likwiduja a jak on tam kupi tego smiecia to bedz lazic w sklepie w kostiumach od bucziniego pomozcie co mam robic jak idiote przekonac a sory za pismo ale jestem zdenerwowany 1445467[/snapback] No bo tak gosc przeznacza na kompa pewien fundusz i wybiera gowno które sie kupy nie trzyma i zostaje reszty z tego funduszu 210 zl a ja sie zastanawiam jakiego kompa mu dobrac na amd zeby byl wypas i zeby zmiescic sie w 5000 z monitorem i ze wszystkim no mniej wiecej 4000 zl na kompa i jak go do tego jeszcze przekonac bo juz mi sie pomysly skanczyly upar sie na p4 bo mu reputacja inetl w leb kopnela upar sie na palita bo mial a bylo g i co mam mu dobrac ??? i jak uzasadnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) Po pierwsze niech wlezie na tweaka to mu durnoty z łba wybijemy :P Po 2 rzeczywiście naucz sie pisać. :mur: Edytowane 14 Maja 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 powiedz mu ze jak jest taki madry to niech bierze to co jemu sie podoba , a jak potem bedzie lazil do ciebie ze mu gra tnie czy tam cos to smiej sie z niego i nic nie rob , ja bym tak zrobil 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon 64 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 POpierwsze niech wlezie na tweaka to mu durnoty z łba wybijemy :P A po 2 rzeczywiście naucz sie pisać. :mur: 1445520[/snapback] sorrrrrrrrrrrryyyyyy jeszcze raz wszytkich ale nie widze juz na oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon 64 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 powiedz mu ze jak jest taki madry to niech bierze to co jemu sie podoba , a jak potem bedzie lazil do ciebie ze mu gra tnie czy tam cos to smiej sie z niego i nic nie rob , ja bym tak zrobil 8) 1445524[/snapback][/quotePostaram sie pisac ladnie No tak weźmie sprzęt za 6700 (bo tak wyszlo) a Ja nic z tego prawie nie bede mial bo chce on kupic kompa do 7000. Jak by dal 15,000 to odrazu start od AMD ATHLON 64 fx 55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 naucz sie uzywac opcij edytuj zanim ktorys z moderow to zobaczy , kij z twoja dzialka z tego sprzetu , kup mu to co chce i miej z glowy takiego barana co mysli ze to co kiedys mial bylo dobre jest dobre i teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffx Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) ten post ma sluzyc ...czemu ? chcesz nam zaimponowac ? pochwalic sie bogatym kumplem ? wiesz - moze na laskach z twojego gimanzjum to robi wrazenie ale na nas nie. a za zaoszczedzona kase kup sobie slownik j.polskiego i naucz sie porzadnie pisac <_< Edytowane 14 Maja 2005 przez ffx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon 64 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 naucz sie uzywac opcij edytuj zanim ktorys z moderow to zobaczy , kij z twoja dzialka z tego sprzetu , kup mu to co chce i miej z glowy takiego barana co mysli ze to co kiedys mial bylo dobre jest dobre i teraz 1445536[/snapback] Ale troszke hajsu wpadnie wezme mu athlon 64 3500 randka 800 xt plyke gigabyte nie wiem jeszcze jaka 1 g ramu 200 dysk i pojde do najtanszego albo na necie go skapletuje dam jakis lcd lipny a jak cosik mu nie spasi to niech wybierze kompa mu sprzedawca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon 64 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ten post ma sluzyc ...czemu ? chcesz nam zaimponowac ? pochwalic sie bogatym kumplem ? wiesz - moze na laskach z twojego gimanzjum to robi wrazenie ale na nas nie. a za zaoszczedzona kase kup sobie slownik j.polskiego i naucz sie porzadnie pisac <_< 1445540[/snapback] a [ciach!]j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 bedzie raport i zamykamy ten nikomu nie potrzebny i niczemu nie sluzacy topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...