qball Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak podłączyć Panel connectors na ECS K7VTA3.1, na panel1 czy może na Lpanel1? Jeśli na panel1 to jak? Próbowalem na wszystkie sposoby i dzieją się dziwne rzeczy: myszka się świeci gdy komp jest wyłączony, dioda Power LED tak samo.... cyrk, co to może być?? P.S. Komp załącza sie raz na 10 razy, gdy się nie załącza wiatraczki się kręcą diodki migają ale nic poza tym. (mam Athlona 1700+) FSB na 133, Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 może ktoś miał podobne kłopoty, napiszcie coś, plisss. Jestem bez kompa!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 może ktoś miał podobne kłopoty, napiszcie coś, plisss. Jestem bez kompa!!!ja mialem ale sie uporalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wow, dzieki za podniesienie mnie na duchu, okazało się, że to wina zasilacza, miałem 233W a K7VTA3.1 rusza na conajmniej 300W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Hej właśnie zamierzam kupić tą płyte do mego antka 2000+, czy jest dobra?Jak jest z O/C? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 OC ta płytka praktycznie nie ma choć bez niczego można puscic mojego antka na 1,8+, a co do diody to mi tez sie zielona <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> jak kompa wyłącze ale jest pod zasilaniem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 w tej cenie to ci powiem wypas testowalem 1700xp poszedl na 2000xp tzn fsb150/33 bez podnoszenia napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 w tej cenie to ci powiem wypas testowalem 1700xp poszedl na 2000xp tzn fsb150/33 bez podnoszenia napieciaW sumie to się podpisuję. Płyta w tej kategorii cenowej nie ma po prostu konkurencji, bo nikt tak tanio nie oferuje żadnych płyt na DDR333. Niestety nie ma dużych możliwości podkręcania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Laweciarz, ile wyciągasz na 3Dmarku???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Laweciarz, ile wyciągasz na 3Dmarku????Huh, właśnie udało mi się po raz pierwszy wycisnąć 7k. Teraz to już musze mazać mostek, bo grafika jest podkręcona do końca skali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...