Kanghoy Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Witam. Szukam wytrzymalego dysku, nie musi byc ultra szybki[ale tez nie jakis strasznie wolny :P]. Wszyscy polecaja Samsunga, jednak ja po tym ile przygod mialem sam z dyskami tej firmy[3 dyski mi padły!!!!] i ile mieli moi kumple nie zaufam ponownie tej firmie! Obecnie mam seagate barracuda IV,jednak tez nie jestem zadowolony [jakies jaja sie z nia dzialy, padla pare razy, na szczescie dalo sie ja reanimowac]. Moj obecny dysk choidzi jabky nie chciał... zeby pograc w jakas gre to musze ja wrzucac do kilku miejsc na dysku, i moze bede mial szczescie i nie bedzie skakac ;) .... Mysle o WD Caviar SE ... podobno sie nie grzeją juz tak jak stare. Porazdzcie cos. PS. Sorka wiem,ze duzo o tym bylo, czytalem...tyko wszedzie wszyscy pisza SAMSUNG, a ja mowie kategoryczne NIE tej marce. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Jak chcesz cos wytrzymalego to kup 2,5 cala do notebooka, one sa bardzo bardzo wytrzymale (na wszytsko) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Sorki... chce za ok 250 zł :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Kurcze ale jestescie :( nikt nie pomoze ... sam bede musial dzisiaj isc i wybrac cos ;(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...