ParanoiK Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Sycą ;] [; ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ale nie śfiecą jak barżdż łukraińzgi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ługraindzki? fuj, z ushkami jak jush ;]] A pierożki ruskie jak najbardziej, domowa robota ;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 pierogi r000xuja ;] pamietam czasy praktyk w barze, ponad 4k trza bylo robić, najbardziej przeje.bane byly z boroofkami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Jak moya bapća srobi pieroszki rózkie to mmmmhhhhh :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 ja w domu robe takie mega, pilzbery wymiękaja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 taaa ;-] pierożkas rules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 mięzo i fafusta naj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 nie lubie tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Jeeea, uwielbiam radzickie xD Aż jutro zakupie cały zestaw, od kiedy mamusia wyemigrowała na działke nie mam obiadów xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 suxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 markollX tym sie karmią PWL'e xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 markollX tym sie karmią PWL'e xD 1473083[/snapback] nie no ParanoiK nie jest pwl'em :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 OMG WTF wlasnie jutro bede mial pierogi jak ze szkoly wroce omg tak sie podjaralem... ale bedzie wyzerka. Ruskie + z kaputsa i grzybami OMG AZ MI WSZYSTKO W BRZUCHU CHODZI :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 a ja przez 3 dni miałem pierogi ruskie [; siora przyjechała i je zrobiła [; pycha... wiecie co? można by zrobić na przekąske taką mini potrafe, bierzemy pozostałe ciasto na pierogi którego nie użyliśmy, robimy placek, po usmażeniu smarujemy ketchupem, kładziemy sałatki itp. itd. i potem przysmażone mięsko np. z piersi kurczaka, oczywiście w kawałkach i... mamy coś w stylu kebabu, tylko że hmm... taki polski kebab [; a wpadłem na to bo ciasto na pierogi jest pycha i takie krupkie [; jak sie zgłodnieje to można zrobić z resztek z lodówy i już ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) ale nie jedliscie ruskich mojej mamy, najlepsza pora na dorastanie takiego pieroga to 3 w nocy, biere potem taka setke i w akademiku spozywam na sniadanie obiad i kolacje przez tydzien :). jeszcze propozycja podania: podsmazone tak ze prawie brazowe , polane smietana, smietane mozna poslodzic, ech chyba musze zaraz skoczyc do zamrazarki... Edytowane 11 Grudnia 2005 przez kenji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 NO ruskie sa good tak jak z miesem. Ale takie nie za duze i podsmazone. Chyba az sobie zrobie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ruskie (swieze z wody /podsmazane) ze skwareczkami, pychota... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wlasnie skwary Slonina i troszke bekonu drobniutko posiekane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wlasnie skwary Slonina i troszke bekonu drobniutko posiekane chyba z D... ;] :lol: :lol: :lol: popieram najlepsza omasta - cebulka+boczek+słoninka ;] piwo dla tego pana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Warke lubie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Mmm ruskie sa pycha (homemade najlepsze). Najbardziej lubie ze śmietaną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ruskie ze smietana ? :| ps. pierozki ruskie mojej mamy sa najlepsze i bezcenne ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ruskie ze smietana ? :| ps. pierozki ruskie mojej mamy sa najlepsze i bezcenne ;P Co kto lubi :wink: . Ze skwarkami tez sa very good Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja lubie przysmazone na patelni bez skwarkow i innych dodatkow. Ze smietana to tylko pyzy z miesiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Pierogi z kapustą i z grzybami roxują ! Ruskie są bleee ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Pierogi z kapustą i z grzybami roxują ! Ruskie są bleee ! Popieram, z kapustą i z grzybami zdecydowanie najlepsze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronan Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 E tam. Najlepsze i tak sa ruskie z Żaczka za 2.60 :D. Pycha! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ruskie domowej roboty roxuja rulezem :D Wlasnie dzis mialem na obiad i zaraz znow sobie zjem tylko tym razem odsmazone na patelni ze skwareczkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Ale mnie podjaraliście na pierogi. Ja tam lubie same, podsmażane z dużą ilościa tłuszczu, ewentualnie barszczyk do przepicia jak się nawinie :wink: Ostatnio zjadłem koło 30 na raz :D Edytowane 18 Lutego 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...