turzol Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Od pewnego czasu zauwazylem ze podczas grania co jakis czas nastepuje drastyczny spadek FPS rzedu kilkudziesieciu. Dzieje sie tak tylko w grach (system XP Prof). Przeinstalowalem wiec dentki na 40.71, popracowalem nad optymalizacja Windy i co? I g...o! Dalej to samo, i w dodatku nie wiem co jest przyczyna? Moze DirectX (ale tam nie ma problemow), moze za malo mam miejsca na partycji systemowej (3,5Gb)? Poradzcie cos bo cos mnie strzela gdy gram sobie w NFSHP2 i co jakas minute zacina jak cholera na jakies 3 sekundy a potem znow ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 sprawdż na jakiej rozdzielczości grasz i z jakimi detelami (FSAA, Anizo), bo masz troche mało ramu.Zmniejsz rozdzielczość i wtedy spróbuj.Zwiększ też swap file jak masz mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 "Odkrec" wszystko pokolei CPU, pamiec, karta i sprawdz czy wszystko jest OK(nie widze teraz twojego podpisu wiec nie wiem czy masz te rzeczy podkrecone) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...