CeKaeM Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Jak usunąć taki artefakcik: Stronicowanie w trybie zgodności Win98/Me?? macie jakieś pomysły? I dzieje się tak na wielu kompach... Ogólnie chodzi o brak CD Romu i spadek ogólnej wydajności systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Miałem to niedawno, sprawdź czy nie masz wirusa w boot sektorze dysku, ja miałem :( ale każdy program antywirusowy to usuwa :) i posprawdzaj wszystkie dyskietki, u mnie właśnie przez nie się zaraziłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Miałem to niedawno, sprawdź czy nie masz wirusa w boot sektorze dysku, ja miałem :( ale każdy program antywirusowy to usuwa :) i posprawdzaj wszystkie dyskietki, u mnie właśnie przez nie się zaraziłem :( Miałem dokładnie to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...