d2io83k Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Mam taki problem jak w temacie, a dokladniej jest tak: Jak wlaczam kompa to procek pracuje pracuje nawet nie wejdzie do windowsa i sie restartuje i tak kilka do kilkunastu razy, ale po piku takich razach sie wlaczna. W dosie pisze ze wykrylo tylko cd-rom a hdd nie. Jak podlaczy sie drugi dysk mojego kumpla to startuje odrazu, kupilem nowe tasmy i nic, wyjmowalem baterie od plyty glownej i nic. Prosze o pomoc ... Bo mnie szlak trafia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Jeśli wszystko jest dobrze podpięte to według mnie masz albo uszkodzony dysk albo zagnieździło się na nim jakieś zyjątko (wirus). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ja bym szukał w pamięciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Dysk jest na bata dobry po podlaczylismy u kumpla i wszystko trybilo... Skanowalem Nortonem 2005 i nic takiego nie wykrywalo trojany i jakis spam ale viro to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.co Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mam taki problem jak w temacie, a dokladniej jest tak: Jak wlaczam kompa to procek pracuje pracuje nawet nie wejdzie do windowsa i sie restartuje i tak kilka do kilkunastu razy, ale po piku takich razach sie wlaczna. W dosie pisze ze wykrylo tylko cd-rom a hdd nie. Jak podlaczy sie drugi dysk mojego kumpla to startuje odrazu, kupilem nowe tasmy i nic, wyjmowalem baterie od plyty glownej i nic. Prosze o pomoc ... Bo mnie szlak trafia :P 1445912[/snapback] Być może masz problem z zasilaczem (zaczyna siadać) Spróbuj wymienić na inny najlepiej pożyczając od tego swojego kumpla. Drugą rzeczą mniej przyjemną to jest problem z płytą głowną :cry: .Jak tak miałem i wkońcu mi padła paląc przy tym twardziela.Ale zacznij od zasilacza. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...