Rivam Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Witam, może głupi temat (kandydat na LOL'a roku), ale zapytam. Pewnie każdy z Was zna postać z TV - kurczaczka Sweety. Występuje on w reklamach dzwonków do komórek, np. w Vivie albo MTV. Mam pytanie: czy można gdzieś w sklepach, na aukcjach czy gdziekolwiek dostać jakąś maskotkę, breloczek, koszulkę czy cokolwiek ze Sweetym? Na tym Forum jest dużo ludzi z Niemiec, więc może ktoś coś widział? Interesuje mnie też jakiś duży obrazek Sweety'ego - wtedy mógłbym zrobić np. samemu koszulkę z jego podobizną, ale potrzebny mi do tego duży obrazek. Jeżeli ktoś coś takiego ma, to proszę o kontakt. rivam@wp.pl GG: 2435356 Pytam o tego Kurczaczka, bo mojej koleżance strasznie się on podoba (mówi, że się w nim zakochała :) ), a niedługo ma urodziny, toteż miałbym dla niej fajny prezent ;-) Jeżeli ktoś coś wie - proszę o kontakt. Z góry dzięki, pozdrawiam. Chodzi o tego delikwenta :) Edytowane 15 Maja 2005 przez Rivam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A moze wez skaner położ na TV przeskanuj lub gwizdnij forke pozniej wydrukuj na folii do kalkomanii na ciuchy i juz. ;) Lub zwykłego Gifa z leksza powekszyć i dac do wydruku na koszulke...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) EBAY tylko, że 13y maks, więc może się nie zmieścić :-P Edytowane 15 Maja 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 masz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Proszę o poważne oferty ;) Chyba dam sobie spokój z zamawianiem koszulki - małe rozmiary i w ogóle to ściąganie z zagranicy... Ech, odpada. Szukam teraz raczej dużego obrazka (gif, jpg) z wizerunkiem Sweety'ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 http://doraj.com/wp-images/2005/01/sweety.jpg Może być ;] Ten trochę mały ale może da się przerobić: http://www.sputnik.de/sixcms_upload/media_...ety_220x220.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 1446429[/snapback] Pod tym pierwszym linkiem nie pokazuje mi się kurczak, tylko czarny obrazek z napisem "doraj. com das flauschig frische blog". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Pod tym pierwszym linkiem nie pokazuje mi się kurczak, tylko czarny obrazek z napisem "doraj. com das flauschig frische blog". 1446508[/snapback] nie ma hot linkowania :lol: Edytowane 15 Maja 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 haha taka koszulka to chyba dla jakiegoś rzeźnika, a nie dla koleżanki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Garfield, wiesz różne są dziwczyny... :wink: :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 heh ja mam 2 obrazki: 1467x1467 px, 300dpi, 6,16 MB 3600x3600 px, 736dpi, 37,0 MB wymysl tylko jak moge Ci je wyslac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...