Snipi Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Konczy mi sie umowa w IDEI wiec pomyslalem fajny numer moze przedluze umowe wkoncu rachunki nie sa najnizszei co z tego wyszlo?. Mam NIO 120 z 50% upustem + sekundowe naliczanie abonament wychodzi mi 88 zl ale rachunki oscyluja w granicach 120zl placone poleceniem zaplaty i co mi zaproponowala kochana idea... opcja bez telefonu: 12 mies przejscie do JI 75 + 125 minut do Idei i na stacjonarne + 200 sms to wszystko na opcja z telefonem: (Ceny jak dla JI 100 czyli zabojcze;-)) 24 mies pozostanie przy mojej taryfie + 50 minut na + sekundowe naliczanie to wszystko na caly okres umowy Co myslicie o tej ofercie? pozdrawiam Marcin ps Srednia wyliczona przez propozycje to 146 zl ale oni licza to jakos niby na korzysc klienta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Przejść na Jedną Idee 10 z rachunkiem, na czas nieokreślony. Zapłacić za przejście 25 PLN i nie wiązać się umową lojalnościową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 zdecyduj sie na czym bardziej Ci zalezy, na dodatkowych minutkach czy na nowym aparacie. gdy sie zdecydujesz to dzwon do nich i sie targuj - cos napewno wywalczysz... a przejscie na JI 10 po wygasnieciu umowy na czas okreslony powinno byc bezplatne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 a przejscie na JI 10 po wygasnieciu umowy na czas okreslony powinno byc bezplatne... Ale niestety nie jest. JI 10 jest tylko na czas nieokreślony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 la la la la :D Mi dzisiaj przyszedł SMS w stylu: "Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy PROPOZYCJĘ. Zapraszamy do naszego salonu Idei na ul. Oświęcimskiej(...)" :D A takiego wała a nie ProPozycja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 zależy czy chcesz telefon czy nie... no i czy chcesz utrzymać numer... u mnie było tak MEGA 150 - abonament 61 zł brutto w propozycji dorzucili mi: naliczanie sekundowe i pakiet 50 sms przez cały ores trwania umowy (2 lata) no to się zdecydowałem bo: 1. chyba nie znalazłbym konkurencyjnej oferty 2. nie chciało mi się jej szukać 3. IMO jedna idea to ściema i jest wogóle do D* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 sorki bo to nie idea tylko era. Mam pytanko orientuje sie kto czy mona mie₢ 3 abonamenty w erze: mam teraz 2 jeden mi si° koczy (bodaje moja 40 ) i chciabym ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 2 abonamenty najnisze(wzgl°dy chyba wiadome) a sorry za pisownie ale mi sie klawa rozje..... Dzi°kuje bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich zgromadzonych.do widzenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...