storm24pl Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witajcie mam pytanie. planuje kupno karty graficznej. Wacham sie nad dwoma modelami tzn: 1) GAINWARD PowerPack! Ultra/1960 TV-DVI GF 6600GT 2) Gigbyte Geforce 6600GT GV-N66T128D jako pracownik firmy dystrybucyjnej mam prawo zakupu po cenach hurtowych i cena tych 2 modeli w hurcie rózni sie 2 zł i mam naprawde duży dylemat który z tych modeli wybrać. Czy obydwa modele będzie można podkręcić czy tylko gainwarda?? Prosze poradzcie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 oba modele sie kręca chociaz GAINWARD kusi nazwą firmy ;) najlepiej jakbyś mógł przetestowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam Ja posiadam Gainwarda (sygnaturka) i jesli chodzi o krecenie... to nie narzekam... na standardowym chlodzeniu karta mi pracowala stabilnie i bez artow na 595/1250 (temperatura GPU w idle 43 w stresie do 60 - 2-3 godzinki w dooma3).. teraz zmienilem na zalmana V700... to kreci sie na 620/1300.... bez artow i stabilnie (temperatura idle 35 w stresie do 48-49).... wada gainwarda to cena i glosne (orginalne) chlodzenie ustawione na max obrotow (choc mozna je kontrolowac i przy pracy w windzie obnizyc do 50% i jest cichutko)... ale jak pisal przedmowca ... jak masz mozliwosc to przetestuj jedna i druga.... Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm24pl Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 No właśnie nie mam możliwości testowania. gdyż oba pudełka są zapieczetowane. Ale dzięki za odpisanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...