Borewicz99 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Mam uszkodzonego HISa Radeona 9550. Uszkodzony jest Tranzystor APM3055L CC424(Małe pęknięcie wywołane spaleniem). Karta ma zmieniony bios z Radeona 9600(400/500). Karta ma jeszcze gwarancje i nie wiem czy mi naprawią. Da się jakoś skasować bios z uszkodzonej karty? Gdzie jest wogóle Bios? Moge to sam jakoś naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borewicz99 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Czyli nikt nie ma pojęcia na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 jak ma widoczne spalenie to moze wezma warunkowo na gware, zaznaczam MOZE. a jak nie to dymaj do punktu w ktorym naprawiaja grafy i moze ci wymiena ta spalona czesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...