_ares Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam, chcialbym kupic nokie 6230 tylko zastanawiam sie jak ja kupic najtaniej, w jakiej sieci, zalezy mi na umiarkowanie niskim abonamencie (najlepiej ponizej 100), mam telefony w erze w 2ch skonczyla sie wlasnie umowa oferta dla przedluzenia jej nie jest zbyt atrakcyjna a ceny aparatow sa takie same jak w aktualnych promocjach ery wiec przedluzanie umowy chyba odpada, chcialbym sie dowiedziec w jakiej sieci najtaniej moge kupic ten telefon (cena ponizej 300zl) istnieje mozliwosc zebym wzial telefon na firme na warunkach takich jak wyzej (z tym, ze chcialbym aby cena aktywacji nie byla zbyt duza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ja polecam Plusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 nie chodzi mi o to co polecasz tylko o konkrety... nie nabijaj sobie w ten sposob postow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) Proszę! Same konkrety!ERA , PLUS, IDEA Edytowane 20 Maja 2005 przez sham4n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 na kazdej stronce sieci masz podany cennik wiec sobie poszukaj FRAJERÓW szukasz żeby ci znaleźli :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...