Szela Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Po filmiku na srodku tego pomieszcze nia jest dziura w ziemi, odrzuc 4 plyty z tej dziury i masz piramide. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 no ale mi chodzi o czerwony klucz,a tobie sie pomyliło z niebieskim który już mam :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 sorki. czerwony to ten ktorym otwierales dzwi na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 aha oki dzięki Ci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 mam następny problem,jak pokonać ostaniego bossa GENERAŁA.Co trzeba zrobić żeby zaczął tracić życie??,z góry dzięki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Na poczatku rozwalasz pirokineza te wirujace kolumny, pozniej starasz sie pozbierac kule ktore powypadaja z tych kolumn i nawalasz z tych kul w niego (dopiero jak je pochloniesz) jak ci sie skonczy energia i kule to wbiegasz na srodek i ladujesz energie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ok dzieki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 witam java script:emoticon(':mur:', 'smid_14') smiliemam problem zainstalowalem sobie te gierke, ale okropnie mi sie przycina, poatym gosciu caly czas biegnie do przodu i dziala z opoznienie m na komendy klawiatury i myszki...slyszalem ze moze to byc klopot z radeonem , mam Radeon9100 64mb... prosze o pomoc bo chetnie potrzaskalbym obie w ta gierk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 1.Jak nazywała się 1 część??? 2.Przeszłem tą grę 2 lub 3 razy i zaraz będę przechodził jeszcze raz. 3.Second Sight jest sto razy nudniejsze od PSI-OPS!!! 4.Pod koniec Second Sight już nie chciało mi się grać bo było nudno. 5.Fallout jest najbadiewniejszą, najgłupszą, najnudniejszą grą świata. 6.Jeśli kogoś obraziłem to sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 1.Jak nazywała się 1 część??? 5.Fallout jest najbadiewniejszą, najgłupszą, najnudniejszą grą świata. 6.Jeśli kogoś obraziłem to sorry. Ad1. Wg. mnie to jest pierwsza czesc Ad5. Zraniles mnie, zraniles wrecz na wsrkosl :( Ad6. Punktu 5 ci nie wybacze ale reste: No Problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...