Lucky88 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Mam aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51516752 i nie wiem czy opłaca się kupować taki procesor za 600zł? Czy ktoś by w ogóle kupił ten procesor za tyle kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 cena normalna, nowy w pcp kosztuje 570zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) nowy w sklepie kupisz w takiej samej cenie lub troche taniej (zależy gdzie) Edytowane 15 Maja 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Doloz kilkadziesiat zlotych i kup sobie venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Nowe winchestery cienko sie kręcą przeważnie. Bierz wenice ma pare usprawnień a nie jest dużo droższy i do tego na razie raczej dobrze sie kręcą..no ale bez selekxji to i tak loteria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Fajnie tylko tą aukcję co podałeś sam wystawiłeś :D Zaśmiecasz forum niepotrzebnymi topicami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 miasto to samo, nick podobny, karte sprzedajesz taka jak masz w podpisie, nie dobrze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky88 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Takm karte sprzedaje i te procesory też ja sprzedaje. Chciałem tylko poznać wasze opinie na temat tych procesorów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Mam aukcje 1446398[/snapback]przecież można wywnioskowac ze to jego aukcja, a pyta bo chce wiedzieć czy ma szanse na sprzedarz, to chyba nie przestępstwo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Kto pyta nie bladzi :D ale ...... mozna znalezc dobre procki taniej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...