tukamon Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 kupilem kiedys klawiature btc, zrypala sie po okolo miesiacu, po prostu zdechlo i nie dziala, ale ja nie o niej chcialem. mam (jeszcze) dvd-rw firmy btc, tzn jeszcze bo zaraz wywale ten zlom przez okno. siedze sobie normalnie wczoraj nagrywam plytki dvd, po piatej pomyslalem - a sprawdze czy na pierwszej nie nagralem filmu przypadkiem, no to wbijam okragly nosnik marki emtec do napedu a windows z usmiechem wywala okien "te zią, co chcesz nagrac, plytka jest pusta", ja od razu - wtf??? wrzucam plyte do drugiego napedu potem trzeciego, na kazdym albo "nosnik niesformatowany" albo pusty. powiedzcie jak tu sie nie wqrwic jesli ten przez ten szajs skasowalo sie 20gb danych :/ stawiam dyche ze skladal ten naped jakis chinczyk w odwecie za piosenki tej **** paschalskiej :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ja mam btc dvdrw i jestem zadowolony, bezglosnie pracuje, nie wibruje, plytki pali w 13 min okolo (4x), wypalam sporo na plytkach ponizej zlotowki i narazie jest ok, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Ja mam klawiature BTC od czterech lata i działa bez zarzutu.Natomiast brat mojego kolegi miał 4 nagrywarki CDR BTC i żadna mu nie działał prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Co do napędów optycznych tej firmy czytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...