Aronix Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam! Mam problem bo niektóre linki (odnośniki) po naciśnięciu na nie, nie otwierają się. W IE np. wogóle nic się nie dzieje( przykład: na allegro po zakończonej aukcji gdy klikam na pokaż dane kontrachenta to mi tego nie otwiera, poprostu nie reaguje) W czy problem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Dawno nie kupowałem na Allegro, ale może masz poprostu JavaScript wyłączony. Napisałeś, że IE nie otwiera linków, a co z wymienioną w tytule topicu Operą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Może kliknij i poczekaj chwile, u Mnie jest tak że zanim IE zakuma to rany boskie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Tylko zmiana na FF ;] IE jest strasznie cienki przy FF i Operze. Zainstaluj FireFoxa i po kłopocie ;) Edytowane 15 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 jak wyzej ... ja w ogole nie mam IE odinstalowalem bo i na co mi .. Opera 8 the best a do stronek ktorych nie wyswietla prawidlowo ( znam jedna - mojej uczelni lol a niby Wyzsza Informatyki... ) mam Fire Foxa ktory tez daje rade ;] lepiej niz marny IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladamari Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Nie rozumiem po co jezdzic furmanka jak za darmo daja ferrari. W operze (bo jesli nie masz to licze ze zainstaluje - np klik w moja sygnaturke ;)) dajesz tools->quick preferences i tam mozesz zaznaczyc smialo wszystko pozniej wylaczasz jesli wiesz ze to Ci nie potrzebne. Inna przyczyna? IE z zalozenia nie musi dzialac... no bo... no bo to IE!:) Sprawdz czy nie odpalales jakis programow blokujacych pop-upy (w operze ustawiasz w tym samym miejscu co podalem wyzej) np tweak-xp miala taka opcje jesli mnie pamiec nie myli, ale wiele innych programow tez moze to zrobic (moze cos w SP2? nie mam i nie chce miec ale tam wprowadzili wiele "udogodnien") Jak nie pomoze to sprobuj Lisem jeszcze, jak pod nim bedzie dzialac znaczy ze masz cos pochrzanione w ustawieniach pozostalych przegladarek, jak nie zadziala to znaczy ze inny program prawdopodobnie. Jesli Ci to nie przeszkadza to jest jeden wyprobowany sposob: "Format c:" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...