Skocz do zawartości
Aronix

Przeglądarka Opera Lub Ie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam problem bo niektóre linki (odnośniki) po naciśnięciu na nie, nie otwierają się. W IE np. wogóle nic się nie dzieje( przykład: na allegro po zakończonej aukcji gdy klikam na pokaż dane kontrachenta to mi tego nie otwiera, poprostu nie reaguje) W czy problem???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko zmiana na FF ;]

IE jest strasznie cienki przy FF i Operze.

Zainstaluj FireFoxa i po kłopocie ;)

Edytowane przez Przemq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wyzej ... ja w ogole nie mam IE odinstalowalem bo i na co mi .. Opera 8 the best a do stronek ktorych nie wyswietla prawidlowo ( znam jedna - mojej uczelni lol a niby Wyzsza Informatyki... ) mam Fire Foxa ktory tez daje rade ;] lepiej niz marny IE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem po co jezdzic furmanka jak za darmo daja ferrari. W operze (bo jesli nie masz to licze ze zainstaluje - np klik w moja sygnaturke ;)) dajesz tools->quick preferences i tam mozesz zaznaczyc smialo wszystko pozniej wylaczasz jesli wiesz ze to Ci nie potrzebne.

Inna przyczyna? IE z zalozenia nie musi dzialac... no bo... no bo to IE!:) Sprawdz czy nie odpalales jakis programow blokujacych pop-upy (w operze ustawiasz w tym samym miejscu co podalem wyzej) np tweak-xp miala taka opcje jesli mnie pamiec nie myli, ale wiele innych programow tez moze to zrobic (moze cos w SP2? nie mam i nie chce miec ale tam wprowadzili wiele "udogodnien")

Jak nie pomoze to sprobuj Lisem jeszcze, jak pod nim bedzie dzialac znaczy ze masz cos pochrzanione w ustawieniach pozostalych przegladarek, jak nie zadziala to znaczy ze inny program prawdopodobnie. Jesli Ci to nie przeszkadza to jest jeden wyprobowany sposob: "Format c:" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi