CrazyJohn Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Heya. Szukam termometru, zeby sobie pomierzyc temp podzespolow, np chce zmodowac zasilke, a boje sie, ze bedize sie grzala, juz raz malo co jej nie usmazylem, wsadzilem wiatraka za wolnego i po paru h jak wrocilem do domq, to caly komp byl goracy ;] Szukam czegos na kablu, albo bez, duzego, albo malego nie robi :) Byle bylo w miare tanie i mierzylo w dobrym zakresie... Gdzie uderzyc? wiem, ze sklepy z akcesoriami do akwariow, ale nie wiem ile to kosztuje... musze zobaczyc jutro... Ktos ma jakis pomysl moze OBI czy cos?... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKool Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Skoro już mowa o termometrach to i ja mam pytanie. Może wiecie gdzie można tanio(do 200 zł) kupić termometr na podczerwień ? Oczywiście minimalny zakres to od 0 do 150 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 aha ja dodam, ze znalazlem schematy jakiegos pod COMa podlaczanego, co by sobie tanio i prosto polutowac, ale jest 1 problem, nie moge nigdzie w 3miescie dostac czujnika temperatury... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...