snorri Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 halooo chlopaki... potrzebuje wiedziec tak jak w temacie jakiej temparatury moge sie spodziewac poniewaz nalozylem paste srebrna na proce i mam okolo 45 C po 10min pracy kompa, nie w stresie w kazdym badz razie. nie wiem czy napewno w takim badz razie dobrze paste nalozylem, bo wydaje mi sie ze to troche za duzo.... Prosze o szybka odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ja z procem wykreconym na 3,5 ghz i bez pasty mam 50C (60C stes) w idle - na boxowym chlodzeniu. Nie wiem czy twoj wynik jest dobry <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) 45C w idle to dużo. Napisz jakie masz chłodzenie, czy to box? Może poprostu nie wyrabia. Ja na N-woodzie 1.6@2.6 miałem 48C w stresie na boxie i to po paru godzinach :wink: Edytowane 15 Maja 2005 przez JAVX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 no chlodzenie mam boxowe ale proc w tej chwili w ogole nie jest podkrecony, dlatego tez mnie ten wynik troche martwi... moze za duzo pasty doje%$^#... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Sin Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Moim zdaniem to za duża temp - chociaż nie wiadomo jak to jest z czujnikiem ,bo to różnie bywa - np mój zaniża o jakies 8 stopni (spr przyklejonym termometrem elektronicznym do rdzenia). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzak Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam IS7-E + P4 2.8C SL6ZS + box wentyl intel bez tej taśmy na wentylu + pasta Arctic w spoczynku 34 C PWM 33 C sys 26 C, na Zalmanie 7000 AlCu + Arctic 32 C +PWM 32 C sys 24 C, no i wkońcu upragniona wieczorna cisza Pozdrawiam Damzak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...