qbass Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zapraszam do dyskusji na ten temat. Na allegro pojawila sie masa róznych systemów lotka oferujące wysokie wygrane i sie ciągle zastanawiam czy to wogóle działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Gdyby to działalo to nikt by na allegro tego nie wystawiał :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ja mam kilka takowych na dyskietce - chce ktos? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 czyli to tylko nastepne mydlenie oczu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A niby jak wyobrażasz sobie, że działa? ;] Prawdopodobieństwo wylosowania każdej liczby jest takie samo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 a co myslales ze ktos odkryl system ? Watpie zeby to bylo w ogole mozliwe... jak dla mnie to ten caly lotek to wielki przekret, juz lepiej sie oplaca zainteresowac sie sportem i w STS obstawiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 wortigern-ZGADZAM SIE znajomy stawiajac naprawde niewielkie pienaidze i nei zajmujac sie tym duzo wyciaga ponad 100 pln na meisiac..... tak dorzuca do tego, co daja mu starsi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 z resztą zobacz sobie tych sprzedających ;] 0 komentarzy, zarejestrowani kilka dni i ciągle im usuwają te aukcje ;] lepiej STS :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 a ja tam od czasu do czasu zagram chybił trafił w dużego lotka , zgarne dyche i jestem szczęsliwy... kwestia nastawienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Typowe nabijanie licznika pozytywów IMO. Prawdopodobnie gdybyś napisał do sprzedającego ten chłam że rezygnujesz z zakupu i proponujesz zakończenie transakcji pozytywami zgodził by się... Za jakiś czas aukcje będą niedostępne a goście wystawią towaru za 20K zł i kolejne wałki gotowe... edit: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3396521 Znamienne jest to, że wszystkie aukcje tego typu wystawiane są na weekend i po weekendzie się kończą- wiadomo, "allegro" ma wolne. Edytowane 15 Maja 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Moja matka wygrala kiedys jednorazowo ponad 2k w multi-lotka - szkoda tylko, ze gra caly czas i jest juz kilkadziesiat k na minusie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Qbass, co tam, biznes chcesz założyć? ;-) Takie systemy IMHO nie mają szansy powodzenia, przynajmniej w rzeczywistości tak się okazuje. Z tego co wiem, to większość ma po prostu billing z całej historii gry, spis liczb, które najczęściej były losowane co najmniej parami, powtarzalność danych szóstek itp, itd. Po prostu statystyki, ale nie bardzo odzwierciedlają rzeczywistość. Jedynie ich autor może zbić miliony, bo zarobi na sprzedaży takich folderów. Szansa na trafienie zupełnie futurystycznej kombinacji liczb jest taka sama jak wylosowanie 1, 2, 3, 4, 5, 6, z tym, że jakoś dziwnie w poważaniu wielu ludzi szereg od 1 do 6 ma mniejsze prawdopodobieństwo wylosowania ;]]] P.S. Życzę powodzenia w ewentualnej grze ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 tia miałem pare takich systemow (oczywiscie nie kupiłem :lol: ) g-o-w-n-o Ci ktorzy sie spodziewaja jakiegos opisu krok po kroku jak wygrac jakąkolwiek kwote pieniedzy sa w duzym błedzie ;) jest tam krótki pedalski opis ogólnie na temat lotka, liczb , matematyki i dane o wygranych z różnych lat z tabelkami pożygac sie mozna zeby z tego skorzystac trzeba byc niezłym ajnsztajnem no i trzeba miec farta bo ten system nic nie zmieni :lol: coprawda były takie co 100 % pewne ;) ale rzekomo wygrywa sie na nich niewielka kase i trzeba w to zainwestowac kupujac duzo zakladów czyli jednym słowem doopa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 taak czy ianczej najweicej szostek padlo an chybil trafil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 może z 10 osób zrzuci sie po 1pln i kupimy na spółke ? ;] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51367516 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) a ja mam filmik jak im wszystkie pileczki uciekly z tej maszyny :lol: nieszczelna jakas;) lepiej w stsie obstawiac wieksza szansa ze cos sie trafi;) Edytowane 15 Maja 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Szusta największa ;]] składajcie się i będzie tak samo jak z przyspieszaczem netu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zawsze można spróbować, może akurat :lol: :lol: Czemu allegro nie usuwa takich i innych głupich i naciaganych aukcji ?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 wszyscy wiemy że to ściema ale istnieje ten 1% o którym każdy mysli - a może akurat mi sie uda ;]]] to jak panowie - ja daje 1 pln ;] wprowadzimy na tweaku nową tradycje - "zrzutki na ściemy z allegro" ;]]] przyspieszacz już mamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Już robilśmy jedną składkę na super radio do samochodu za 70$ i też wyszła z tego wielka lipa :) A te paragony to widać, że miały już nie jednego właściciela i wymazywane były poprzednie oznaczenia na nich. Dla mnie wielka ściema, i osobiście nie dałbym na to ani 1zł. Jak poprzednicy polecam Toto-MIX lub STS, mój kolega miesięcznie potrafi wyciągnąć do 1k lub nawet ponad, ale w sporcie a szególnie w piłce nożnej trzeba siedzieć po uszy i co najważniejsze to musi być pasja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 wortigern-ZGADZAM SIE znajomy stawiajac naprawde niewielkie pienaidze i nei zajmujac sie tym duzo wyciaga ponad 100 pln na meisiac..... tak dorzuca do tego, co daja mu starsi.... 1446603[/snapback] jezeli potrafisz grac z umiarem to polecam :D jezeli nie to... radze nie zaczynac -.- zbyt duzo kasy w to wtopilem ehhhh zeby to komukolwiek polecic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Czemu allegro nie usuwa takich i innych głupich i naciaganych aukcji ?? :mur: 1446705[/snapback] ponieważ to cholerstwo mnoży sie jak grzyby po deszczu i nie nadążają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 kiedys mialem taka tabelke z wynikami. napisalem progs w pascalu ktory wybiera 6 najczesciej powtarzajacych sie cyfr i je wyswietla :> skreslilem te 6 i wygralem 10zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 wszyscy wiemy że to ściema ale istnieje ten 1% o którym każdy mysli - a może akurat mi sie uda ;]]] to jak panowie - ja daje 1 pln ;] wprowadzimy na tweaku nową tradycje - "zrzutki na ściemy z allegro" ;]]] przyspieszacz już mamy ;] 1446707[/snapback] Zaprawde powiadam Wam.. I moja złotówka jest Wam dana... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Zaprawde powiadam Wam.. I moja złotówka jest Wam dana... :> 1446878[/snapback] Wyczuwam u mechl!ka pazerność na kase ;] Edytowane 15 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Wyczówam 1446881[/snapback] A boli to? :P A btw - i tak całe forum to dostanie wiec poso mam dawać wiecej? Będzie na kolejne ściemy... :> Czyli jest nas dwóch z GNZ.. cmon people.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 No przecież mowie, ze MAM te systemy :lol: Nie wiem czy to dokladnie te same, co teraz sa trendi na Allegro, ale mam kilka roznych:] Nie pytajcie sie czy dzialaja, bo nigdy nie gralem w lotka;] Zaraz znajde ta dyskietke i wrzuce na jakis serw;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ale sie usmialem czytajac waszą dyskusje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 To i ja moge podarować 1zł (słownie: zeta) na ten system, a może akurat wygram miliony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Szusta największa ;]] składajcie się i będzie tak samo jak z przyspieszaczem netu :D 1446693[/snapback] Chciałem dokladnie to samo napisac Ale jeszcze dodac programy przyspieszajace Windows o 800% a nawet 1000% i kazdy sie przebijał o ile proc :lol: To wszystko to syf kiła i mogiła Na allegro wszystko takie <_< Edytowane 15 Maja 2005 przez zeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...