BULLITT Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Panowie ... Troche problemow :) Odpalajac kompa mam bios not isntaled ( o co chodzi ? komp dziala ) FastTrak - co to i czemu i sluzy ? mam konflikt w windzie i nie moge tego za cholere zainstalowac . Dysk mam sata - i chyba nie jest zainstalowany :| Prosze o pomoc i najlepiej łopatologicznie :) dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) fasttrak to kontroler raid niczym sie nie przejmuj tak poprostu jest :) Edytowane 16 Maja 2005 przez asatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Możesz to wyłączyć w biosie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...