ulti Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam serdecznie W koncu moge pozwolic sobie na kupno konkretnego zestawu! :) No i jak nie urok to.... bo mam dylemat ktory wybrac! :( o geniusach sie sporo nasluchalem i przyznam ze nawet sie napalilem ale z kolei bardzo podobaja mi sie logitechy Z-5300! najbardziej mnie zastanawia ta moc! Ciekawe kurcze na ile prawdomowne sa te liczby jesli geniusy maja 45 w basie a logitechy 100 to chyba cos to oznacza! no juz mam taki dylemat ze koniec A najlepsze jest to, ze jakl sie pytam wiary bezposrednio co maja takie sprzety to ten co ma geniusy mowi ze geniusy bez zastanawiania sie bo lepszy bas i drewno inny co ma logitecha mowi ze logitrech i zaden inny bo tej czystosci i mocy genius moze pozazdroscic ja juz z reka na sercu ZGLUPIALEM testow sie naczytalem do bolu ale tu i tu ten i ten zestaw jest super ale porownania niestety w necie nie ma! :( Panowie pomozecie? Blagam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aL1En Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ja bym bral logi ;p ciekawe czy sa dalej niedostepne jak kiedys je chcialem kupic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Qrcze masz racje nigdzie nie moge ich dostac :/ wrrrr zna ktos jakies zrodlo? p-m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Bierz Geniusy, ale tylko wtedy jesli masz odpowiednio duzy pokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) No i sami widzicie! jeden mowi logitechy a drugi geniusy ja mam pokuj tzn taki salon 25m2 to chyba male nie jest :) Prosze o jakies uzasadnienie odpowiedzi bo po tym to ja nic nie wiem P-m A co powiecie o Z-680? az tyle bledow mial ze musiali zrobic z-550?? mam mozlkiwosc taniej kupic, prosze o rade!!! P-m Edytowane 17 Maja 2005 przez ulti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Radzę ci kup Geniusy bo to jedne z najlepszych głośników komputerowych jakie słyszałem. Gigaworksy 7.1 nie dorastają im do pięt a to już coś znaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 mam mozliwosc kupic logitechy z-680 za 900zl jak myslicie mimo to kupic geniusy???? p-m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Slyszalem te Z-680 i bardzo pozytywnie. Miekki, gleboki bas no i niezle grajace satelitki. Mialem okazje sluchac je przez dwa miesiace i bardzo bardzo fajnie, gry, mp3 etc.. Polecam. Teraz mam S750 no i tez spoko, bas twardszy ale moc i jakosc powala. DVD audio, cd audio, mp3, gry i filmy to calkiem inny wymiar. coprawda przy gorszej jakosci trzeba bass wyciszyc bo bedzie buczec ale przy dobrej jakosci to bajka. Moge sie pokwalic, ze odkad mam te S750 i projektor to do kina juz zadko chodze bo w domu mam same 'przedpremiery':) lub 'hity' na dvd :) Sumujac, ja bym bral Z-680 bo slyszalem i wiem co to jest i tak naprawde sa bardzo dobrze wykonane a wzystkie 'wady' tzn to brzeczenie i kiepskiej jakosci wyswietlacz na panelu rekompensuje jakosc i moc dzwieku. A genius, no coz nie slyszalem i nie wiem cena dobra ale to kwestia tego ile kasy mozna wydac jak wiecej to wiadomo - logitech / creative a jak mniej to sie szuka i czesto moza sie mile zaskoczyc :) Kwiecień, Hm nie wiem jak jakej podstawie tak uwazasz ale chyba nie do konca wiesz co piszesz. Jesli masz na mysli Cena / Jakosc to byc moze genius wypada lepiej ale nie popadalbym w skrajnosci typu ' nie dorasta do piet ' tak jak pisalem szlyszlaem np Z680 i S750 i osobiscie moge powiedziec ze obydwa zestawy sa warte swojej ceny. A wybor to bedzie zawsze kwestia gustu lub czesciej dostepnosci. Edytowane 19 Maja 2005 przez blant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...