Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

W koncu moge pozwolic sobie na kupno konkretnego zestawu! :)

No i jak nie urok to.... bo mam dylemat ktory wybrac! :(

o geniusach sie sporo nasluchalem i przyznam ze nawet sie napalilem ale z kolei bardzo podobaja mi sie logitechy Z-5300!

najbardziej mnie zastanawia ta moc!

Ciekawe kurcze na ile prawdomowne sa te liczby jesli geniusy maja 45 w basie a logitechy 100 to chyba cos to oznacza!

no juz mam taki dylemat ze koniec

A najlepsze jest to, ze jakl sie pytam wiary bezposrednio co maja takie sprzety to ten co ma geniusy mowi ze geniusy bez zastanawiania sie bo lepszy bas i drewno

inny co ma logitecha mowi ze logitrech i zaden inny bo tej czystosci i mocy genius moze pozazdroscic

ja juz z reka na sercu ZGLUPIALEM

testow sie naczytalem do bolu ale tu i tu ten i ten zestaw jest super ale porownania niestety w necie nie ma! :(

Panowie pomozecie? Blagam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i sami widzicie!

jeden mowi logitechy a drugi geniusy

ja mam pokuj tzn taki salon 25m2 to chyba male nie jest :)

Prosze o jakies uzasadnienie odpowiedzi bo po tym to ja nic nie wiem

P-m

A co powiecie o Z-680? az tyle bledow mial ze musiali zrobic z-550??

mam mozlkiwosc taniej kupic, prosze o rade!!!

P-m

Edytowane przez ulti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slyszalem te Z-680 i bardzo pozytywnie. Miekki, gleboki bas no i niezle grajace satelitki. Mialem okazje sluchac je przez dwa miesiace i bardzo bardzo fajnie, gry, mp3 etc.. Polecam. Teraz mam S750 no i tez spoko, bas twardszy ale moc i jakosc powala. DVD audio, cd audio, mp3, gry i filmy to calkiem inny wymiar. coprawda przy gorszej jakosci trzeba bass wyciszyc bo bedzie buczec ale przy dobrej jakosci to bajka. Moge sie pokwalic, ze odkad mam te S750 i projektor to do kina juz zadko chodze bo w domu mam same 'przedpremiery':) lub 'hity' na dvd :)

Sumujac, ja bym bral Z-680 bo slyszalem i wiem co to jest i tak naprawde sa bardzo dobrze wykonane a wzystkie 'wady' tzn to brzeczenie i kiepskiej jakosci wyswietlacz na panelu rekompensuje jakosc i moc dzwieku. A genius, no coz nie slyszalem i nie wiem cena dobra ale to kwestia tego ile kasy mozna wydac jak wiecej to wiadomo - logitech / creative a jak mniej to sie szuka i czesto moza sie mile zaskoczyc :)

Kwiecień,

Hm nie wiem jak jakej podstawie tak uwazasz ale chyba nie do konca wiesz co piszesz. Jesli masz na mysli Cena / Jakosc to byc moze genius wypada lepiej ale nie popadalbym w skrajnosci typu ' nie dorasta do piet ' tak jak pisalem szlyszlaem np Z680 i S750 i osobiscie moge powiedziec ze obydwa zestawy sa warte swojej ceny. A wybor to bedzie zawsze kwestia gustu lub czesciej dostepnosci.

Edytowane przez blant

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi