Skocz do zawartości
Neorad

Problem Z Zasilaczem...350 Gtf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiegos miesiaca posiadam zasilacz Modecom 350 GTF, na poczatku byl cichutki jednak teraz wiatrak wydaje z siebie dziwny dzwiek <_< , otwierałem zasilacz ale na gornej obudowie posiada cos czego nie udaje mi sie zidentyfikowac i przez to mam problem z wyjeciem wiatraka :mur: , czy moblibyscie mi pomoc w rozwiazaniu tego problemu ?? czym najlepiej wyeliminowac ten dzwiwny dzwiek??

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cefki??nie raczej nie, wiatrak na 100 % po zatrzymaniu nie ma tego wkurzajacego dzwieku :)

1446963[/snapback]

To "coś" czyli ten wkurzający dźwięk to wentylator i objawia się właśnie po 1 miesiącu. Jednak potem on ustępuje....jest tak w każdym nowym MOdeComie 350GTF. Sam tak miałem i 4 kolegów też. to przejdzie po tygodniu...ja już miałem wymieniać wentyl ale mam plomby na zasilaczu nigdzie nie plombowanym :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie slyszalem o tej dolegliwosci...tylko ze u mnie ten dzwiek wystepuje juz od 2 tygodni  :mur: i powoli zaczyna mnie wkurzac

1447577[/snapback]

Jak nie przestanie to wymień wentyl i po sprawie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Podobno ŻÓŁTE hałasują bardziej.... :)

1449943[/snapback]

u mnie cisza (sic!) :rolleyes: jasne, ale przy urządzeniu z którego mam net wszytsko jest ciche, nawet wentyl na r9800pro ;)

chyba zajrzę do budy i zobacze kolor nalepki

zółta powiadasz <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi