Neorad Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam, od jakiegos miesiaca posiadam zasilacz Modecom 350 GTF, na poczatku byl cichutki jednak teraz wiatrak wydaje z siebie dziwny dzwiek <_< , otwierałem zasilacz ale na gornej obudowie posiada cos czego nie udaje mi sie zidentyfikowac i przez to mam problem z wyjeciem wiatraka :mur: , czy moblibyscie mi pomoc w rozwiazaniu tego problemu ?? czym najlepiej wyeliminowac ten dzwiwny dzwiek?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Pewnie cewki piszczą a nie wiatrak. Ewentualnie trafo niedokręcone do obudowy i wibruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neorad Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Cefki??nie raczej nie, wiatrak na 100 % po zatrzymaniu nie ma tego wkurzajacego dzwieku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Cefki??nie raczej nie, wiatrak na 100 % po zatrzymaniu nie ma tego wkurzajacego dzwieku :) 1446963[/snapback] To "coś" czyli ten wkurzający dźwięk to wentylator i objawia się właśnie po 1 miesiącu. Jednak potem on ustępuje....jest tak w każdym nowym MOdeComie 350GTF. Sam tak miałem i 4 kolegów też. to przejdzie po tygodniu...ja już miałem wymieniać wentyl ale mam plomby na zasilaczu nigdzie nie plombowanym :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neorad Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No wlasnie slyszalem o tej dolegliwosci...tylko ze u mnie ten dzwiek wystepuje juz od 2 tygodni :mur: i powoli zaczyna mnie wkurzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No wlasnie slyszalem o tej dolegliwosci...tylko ze u mnie ten dzwiek wystepuje juz od 2 tygodni :mur: i powoli zaczyna mnie wkurzac 1447577[/snapback] Jak nie przestanie to wymień wentyl i po sprawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neorad Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 oddac na gwarancje czy wymienic samemu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Oddaj na gwarę, co się bedziesz przejmował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a jakiego koloru masz nalepke na wentylatorze? Podobno ŻÓŁTE hałasują bardziej.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (...) Podobno ŻÓŁTE hałasują bardziej.... :) 1449943[/snapback] u mnie cisza (sic!) :rolleyes: jasne, ale przy urządzeniu z którego mam net wszytsko jest ciche, nawet wentyl na r9800pro ;) chyba zajrzę do budy i zobacze kolor nalepki zółta powiadasz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a jakiego koloru masz nalepke na wentylatorze? Podobno ŻÓŁTE hałasują bardziej.... :) 1449943[/snapback] Mam zielono białą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Te żółte są jeszcze z czasów FSP 300-60 BT, podobne występują jeszcze w NeoTECach X 3800 :D Suszara straszna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neorad Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 posiadam zółta nalepke hehe, kurde a mialem brac chiefteca :) ale nie chcialo mi sie latac za przejsciowka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...