marcin.mb Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Na płycie gł. (ASUS A8N-E nForce 4 ultra) jest zintegrowany Realtek ALC850 / 8 kanałowy a mam osobno Sb Live 5.1 którą karte wybrać, jaka jest lepsza ma więcej efektów i lepszy dźwięk. Nie patrzcie na ilośc kanałów bo i tak korzystam z słuchawek (dlatego liczy się jakość) i czasami głośniki 2x250W <_< Edytowane 15 Maja 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Nie wiem jak gra Sb Live 5.1, ale ten ALC850 jest do bani (mam tez na swojej mobo). Jesli Live dorownuje SundStormowi (ktorego mialem na NF7-S i gral bajecznie), to bierz Sb 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carleone Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja używam Sound Blaster live 5.1 i jestem bardzo zadowolony. Wg mnie jest to bardzo dobra karta. Też nie wiem jak gra twój zintegrowany układ ale podobno każdy odzielny jest lepszy od zintegrowanego :D (choć wiadomo nie zawsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Jeżeli sie nie zajmujesz profesjonalnie dźwiękiem to liczą sie tylko SB Live'y\Audigy 1,2,4 albo Soundstorm. Bierz tego Live'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...