macmaja Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Przy próbie połączenia z jakimkolwiek kontem outlook express 5.5 wywala błąd: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'macmaja@interia.pl', Serwer: 'poczta.interia.pl', Protokół: POP3, Port: 995, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E Próbowałem różności: włączałem i wyłączałem SSL, bezpieczne uwierzytelnianie i dalej nie działa. Proszę o pomoc bo skończyły mi się pomysły. Edytowane 15 Maja 2005 przez macmaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'macmaja@interia.pl', Serwer: 'poczta.interia.pl', Protokół: POP3, Port: 995, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0EMoże jeszcze podasz hasło. Dam ci radę. Zainstaluj jakiś The Bat! albo Thunderbirda a Outlooka wywal. Przez niego można się włamaćjak przez IE. Edytowane 19 Maja 2005 przez munio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...