Skocz do zawartości
KRECIO

CZY TO WINA NAPIECIA??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam male pytanko, czy to mozliwe ze przez male napiecie 3.3V na poziomie 3.12-3.18 mam czasami artefakty i przeklamania w gierach, dosc czesto pojawiaja sie w MAFI i UT2003,

I jesli to wina napiecia to co bedzie jak wsadze do kompa jakiegos XP-ka? czy to ma szanse ruszyc z miejsca czy musze kupic nowa zasilke??

Nie wiem jaka mam zasilke poniewaz nic na niej nie jest napisane!!

Acha i taki offtopic, czy komus kiedys zjaral sie zasilacz jak robil trick z 7V?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam male pytanko, czy to mozliwe ze przez male napiecie 3.3V na poziomie 3.12-3.18 mam czasami artefakty i przeklamania w gierach, dosc czesto pojawiaja sie w MAFI i UT2003, 

I jesli to wina napiecia to co bedzie jak wsadze do kompa jakiegos XP-ka? czy to ma szanse ruszyc z miejsca czy musze kupic nowa zasilke??

Nie wiem jaka mam zasilke poniewaz nic na niej nie jest napisane!!

Acha i taki offtopic, czy komus kiedys zjaral sie zasilacz jak robil trick z 7V?

Pytanie zasadnicze - czy kręcisz grafę i jak bardzo?

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafy nie krece bo nie ma sensu, mam tylko core @290 by miec pelne taktowanie radka 7500 ale nawet jak core nie jest podkrecone to i tak sa artefakty!!

wiec czy to moze byc wina napiecia?? i czy zasialka [pociagnie jeszcze XP??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafy nie krece bo nie ma sensu, mam tylko core @290 by miec pelne taktowanie radka 7500 ale nawet jak core nie jest podkrecone to i tak sa artefakty!!

wiec czy to moze byc wina napiecia?? i czy zasialka [pociagnie jeszcze XP??

Może to zasiłka, ale też gorąco w obudowie, stery.

Najlepiej pożycz od kumpla zasilacz i będziesz wiedział :wink:

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...