kris1111 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mam taki problem z cdromem. Gdy sformatowałem dysk i zaczałem instalować system win 98 wszystko było ok. lecz gdy zainstalował sie system z płyty!!!!!!! cd rom znikł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Moze przez nieuwage przestawilem cos w BIosie i przez to system nie widzi twojego cd-roma. Sprawdz w BIosie czy masz ustawione wykrywanie dysków i napedów na Auto, czy wogle twoj cd-rom jest widziany podczas startu kompa. Moze warto tez sprawdzic molexa oraz tasme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1111 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 wszystko - tzn podłączenie jest ok. system instaluje sie z cdromu i później juz cdrom znika. Zauwazyłem ze w mendżerze urzadzen, przy twardym dysku wyskoczył napis podwójna kolejka fifo. Co to może oznaczac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Ta podwojna kolejka wyskoczyla z jakims wykrzyknikiem czy nie?? Upewnij sie ze zainstalowales sterowniki do chipsetu, IDE itp.. Rozumiem ze Bios poprawnie wykrywa naped? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...