soska66 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 mam problem z odświeżaniem ekranu w niektórych grach. normalnie ustawione mam na 85hz ale w grach (ostatnio Brothers In Arms) spada do (na oko) 70hz. w samej grze nie ma opcji zmiany odswiezania czy ktos ma jakis pomysl??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) czekaj sprawdze w fusach :mur: jaka karta, ktore sterowniki, jaki monitor?!! wrozkami nie jestesmy :evil: edit dobra karte juz widze :lol: , jakie masz sterowniki? czy moze grasz w gry na opengl czy direct3d? Edytowane 16 Maja 2005 przez OrGiUsZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 stery - najnowsze Catalyst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 moze instalacja ATI refresh fixa?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 do tego nada sie byle jaki programik zmieniający częst. odświeżania w grach, ja polecam ReForce. Jeżeli chcesz mieć tylko w aplikacjach D3D 85Hz to: Start >> uruchom >> wpisz "dxdiag" >> w okienku przejdź do "Więcej pomocy" >> kliknij na "Zastąp" >> w Wartość zastępcza wpisz "85" a później ok, powinieneś mieć w aplikacjach pod dx 85Hz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 albo program redforce czy jakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 catalysty maja wbudowana funkcje wymuszania odswiezania. panel ster.-ekran-ustawienia-zaawansowane-ekrany-monitor-wymuszona czestotl.odswiezania i tam ustawiasz wedle woli. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...