Mazzi Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Pamieta moze ktos jeszcze, jakie pownno byc napiecie rdzenia na Athlonku 800Mhz. u mnie jest 1.78, ale cos czuje ze to za duzo. z takim napieciem smigal mi duron1ghz, jak wlozylem na plyte tego athlona to napiecie nie zmienilo sie. przestawianie zworek tez nie radzi, a na automatycznych sutawieniach tez to samo. moze tak ma byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Standardowe to jak mnie pamięć nie myli to właśnie 1,75V dopiero później AthlonyXP miały 1,65V. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Standardowe to jak mnie pamięć nie myli to właśnie 1,75V dopiero później AthlonyXP miały 1,65V. Pozdrawiam! 1447740[/snapback] aha, dzieki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...