Lozin Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Miałem podłączonego kompa pod wzmaczniacz i przez przypadek dotknołem "czinczem"Do kabla z głośnika zrobiło pyk i nie ma dzwieku na płycie:/Tzn. działa jeden kanał ale bardzo ciho:/Jest jakiś sposób żeby to naprawić tanim kosztem?Bo pewnie w serwisie mi nie uwierzą ze sie samo zepsuło:-)Nowa plyta zaledwie 3 dni ma:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Dawaj na gware, najprawdopodobniej uwierza!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) I tam mam SB Live wiec jej nie uzywam ale dobrze by bylo jakby dzialala:-)A moze poczekam jak cos innego sie zwali chociarz mam nadzieje ze nie to wtedy sie wspomni o dzwięku co Wy na to?:-) A tak przy okazji to czemu na ten zintegrowanej karcie słysze biper w głośikach?:/To juz 5 płyta którą mam w rękach i na każdej jest to samo:/ Edytowane 16 Maja 2005 przez Lozin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 ... oddaj na gware i tyle po co kombinować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Chodzi o to ze to nie moja płyta składałem kompa komuś!Nie mogł sie doczekac az bedzie miał kompa a teraz mu go zabiore:/i Pewnie bedzie czekał 3 tygodnie:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Powiedz że był uwalony od początku i dawaj na gwarę. Szkoda czekać skoro i tak nie działa. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) no to sie zdecyduj, czy chcesz oddac na gware i miec spokoj , czy miec tego kompa nadal..... skoro korzystaz w sblive to nei widze potrzeby dawania tego [przynajmniej na razie] do serwisu ale z kolei w przeciągu tygodnia wymieniają sprzęt na nowy od ręki jezeli stwierdzisz ze wada była fabryczna.. Edytowane 16 Maja 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 no to sie zdecyduj, czy chcesz oddac na gware i miec spokoj , czy miec tego kompa nadal..... skoro korzystaz w sblive to nei widze potrzeby dawania tego [przynajmniej na razie] do serwisu ale z kolei w przeciągu tygodnia wymieniają sprzęt na nowy od ręki jezeli stwierdzisz ze wada była fabryczna.. 1447696[/snapback] taaa ? ale podstawy prawnej do tego co mówisz brakuje ... oczywiście miałby prawo oddać sprzęt nawet sprawny w terminie 10 dni od daty zakupu, ale tylko w przypadku gdyby go kupił np przez internet (nie w miejscu prowadzenia działalności). A tak na marginesie to odpowiednie ustawy się kłaniają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) taaa ? ale podstawy prawnej do tego co mówisz brakuje ... oczywiście miałby prawo oddać sprzęt nawet sprawny w terminie 10 dni od daty zakupu, ale tylko w przypadku gdyby go kupił np przez internet (nie w miejscu prowadzenia działalności). A tak na marginesie to odpowiednie ustawy się kłaniają 1447713[/snapback] blah wiem bo korzystałem z tego wieloktrotnie w wielu sklepach.... ale ty jak zawsze masz urozmaiconą w dziwne rzeczy wiedze... Edytowane 16 Maja 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 dotknołem "czinczem"Do kabla z głośnika zrobiło pyk i nie ma dzwieku na płycie:/Tzn. działa jeden kanał ale bardzo ciho:/ 1447679[/snapback] wytłumacz mi to bardziej, bo nie kumam - dotknołem cinczem do kabla z głośnika - niezbyt gramatycznie i trudno mi to zrozumieć. Dotknąłeś cinczem wychodzącego z wzamczniacza do kabla głośnika o to chodziło?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 blah wiem bo korzystałem z tego wieloktrotnie w wielu sklepach.... ale ty jak zawsze masz urozmaiconą w dziwne rzeczy wiedze... 1447721[/snapback] To, że ktoś z grzeczności wymienił ci sprzęt nie oznacza że jest to prawem obowiązującym w Polsce. Tak więc bajek nie gadaj, a jak gadasz podaj mój drogi przepisy na których się opierasz. Dzisiaj tobie wymienili, a jutro/w innym sklepie nie wymienią - i co im powiesz? "Panie, niech pan mi wymieni ten sprzęt w trymiga, bo takie mam prawo, bo w sklepie obok mi wymienili, więc pan też musi". LOL :lol: Spadłem z krzesła Jeśli nie potrafisz podać podstawy prawnej (czyli konkretnego przepisu z konkretnej ustawy) to nie pisz dyrdymałów, że takie jest w Polsce prawo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) @Lozin Chyba żartujesz? Oddawaj natychmiast... Co prawda nie muszą, ale przyzwoite sklepy wymienią od ręki... Jak bedziesz kiedyś chciał sprzedać, to dużo straci na wartości. Co do podstaw prawnych - były kiedyś przepisy, że w ciągu pięciu dni można było zwrócić towar i otrzymać zwrot gotówki. Ale "Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej i zmianach w kodeksie cywilnym" zniosła ten przywilej. Edytowane 16 Maja 2005 przez grogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 OK chyba zrobnie tak!Zadzwonie i powiem ze wlasnie teraz zlozylem kompa na tej plycie zreszta na wszystkich czesciach z tego sklepu i ze dzwiek nie dziala!Zalezy mi bardzo na czasie i chcialbym sie dowiedziec czy wymienia mi to na miejscu!Myslicie ze to dobry pomysl? P.S. A co z Tym biperem który słysze w głosnikach???Da sie to jakos wyłączyć??Na SBLive tego nie mam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 To, że ktoś z grzeczności wymienił ci sprzęt nie oznacza że jest to prawem obowiązującym w Polsce. Tak więc bajek nie gadaj, a jak gadasz podaj mój drogi przepisy na których się opierasz. Dzisiaj tobie wymienili, a jutro/w innym sklepie nie wymienią - i co im powiesz? "Panie, niech pan mi wymieni ten sprzęt w trymiga, bo takie mam prawo, bo w sklepie obok mi wymienili, więc pan też musi". LOL :lol: Spadłem z krzesła Jeśli nie potrafisz podać podstawy prawnej (czyli konkretnego przepisu z konkretnej ustawy) to nie pisz dyrdymałów, że takie jest w Polsce prawo. 1448171[/snapback] ty masz naprawde jakies powazne problemy ze sobą i czytaniem ze zrozumieniem. na przyszlosc radze wyjąc 6600 bo rzeczywiscie pada na wzrok a takze na powazniejsze organy... napisalem gdzies ze jest takie prawo? blah wez juz sie nie udzielaj jak nic nie ciekawego i uzytecznego nie piszesz, bo walisz tylko "offtopowe klocki" OK chyba zrobnie tak!Zadzwonie i powiem ze wlasnie teraz zlozylem kompa na tej plycie zreszta na wszystkich czesciach z tego sklepu i ze dzwiek nie dziala!Zalezy mi bardzo na czasie i chcialbym sie dowiedziec czy wymienia mi to na miejscu!Myslicie ze to dobry pomysl? P.S. A co z Tym biperem który słysze w głosnikach???Da sie to jakos wyłączyć??Na SBLive tego nie mam!! 1448643[/snapback] pogadaj z typkiem , ze koledze kompa złożyłes, a po podłączeniu głosników dźwięk nie działa.... a kolega strasznie napalił sie na tego kompa i zalezy Ci zeby ta sprawa jak najszybciej sie wyjasniła.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) No walasnie o tym pomyslalem!I tak zrobie, dzieki!A co z tym biperem??? Edytowane 16 Maja 2005 przez Lozin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) ty masz naprawde jakies powazne problemy ze sobą i czytaniem ze zrozumieniem. ty za to masz problemy z kulturą na przyszlosc radze wyjąc 6600 bo rzeczywiscie pada na wzrok a takze na powazniejsze organy znaczy się znasz to z autopsji ? padło ci na jakiś ważniejszy organ ? ... napisalem gdzies ze jest takie prawo? hm....: "ale z kolei w przeciągu tygodnia wymieniają sprzęt na nowy od ręki jezeli stwierdzisz ze wada była fabryczna.." tak więc jakie przepisy to regulują ? "Ustawa o czasie wymiany Grobela" ? odpowiednie przepisy/postanowienia umowy regulują to inaczej* wez juz sie nie udzielaj jak nic nie ciekawego i uzytecznego nie piszesz, bo walisz tylko "offtopowe klocki" Wyprowadzam ludzi z głupot, które zapodajesz ... towar chłopakowi zapewne wymienią - lecz nie ma gwarancji, że będzie to tydzień czasu. No walasnie o tym pomyslalem!I tak zrobie, dzieki!A co z tym biperem??? 1448805[/snapback] Oddaj na gwarancję i tyle - nie masz pewności, że nie poszło coś innego ... lub, że jakaś część się np nie "nadwyrężyła" (jakiś kondensatorek uległ przeciążeniu czy cuś) i nie padnie np za pół roku. Teraz poczekasz max 2 tygodnie (może krócej) i będziesz miał sprawną płytkę * terminy do naprawienia wadliwego sprzętu wynikające z polskich przepisów (o ile sprzęt zakupiony był przez osobę fizyczną ... czyli np Lozina od jakiejś firmy): a) czas wynikający z gwarancji (zazwyczaj 14 dni lub dłużej), zawarty w karcie gwar. b ) czas wynikający z Ustawy z dnia 27 lipca 2002 r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego: najpierw sprzedawca ma max 14 dni na ustosunkowanie się do żądania (art 8 pkt 3) ... a w razie pozytywnego rozpatrzenia prośby lub braku odpowiedzi w tym terminie, powinien uczynić zadość rządaniu w odpowiednim czasie (może to być 14 dni, może to być miesiąc) (art 8 pkt 4) c) jeśli towar był kupiony np w internecie/przez telefon (itp - czyli poza miejscem prowadzenia działalności przez firmę zajmującą się sprzedażą) - Konsument, który zawarł umowę na odległość, może od niej odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie w terminie dziesięciu dni (art 7 pkt 1 ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny.) W przypadku zakupu w sklepie pozostaje do wyboru a) lub b ) - i to z czego się skorzysta zależy tylko i wyłącznie od nabywcy Za jakiś czas otrzymam pewnie jakąś LOLowatą odpowiedź Grobela - o tym co on napisał i czego nie napisał... o tym bym nauczył się czytać itp brednie. A ja się pytam na jakich przepisach oparł swoje twierdzenie: "ale z kolei w przeciągu tygodnia wymieniają sprzęt na nowy od ręki jezeli stwierdzisz ze wada była fabryczna..". Edytowane 17 Maja 2005 przez wojwar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) ... bah człowieku dociera do ciebie czy nie? kupujesz płyte główną która jak sie okazuje , wogole nieżyje, przychodzisz do domu i ona nie działa. wymieniają od reki.... nie bedziesz czekał na to 2 tygodnie, w zadnym sklepie. nigdzie nie pisałem ze jest takie prawo , ale ty widze jestes jakis niedowartosciowany, bo wyszukujesz sie wszedzie kłamstwa itd. bo tak robią sklepy którym zależy na kliencie... czyli prawie wszystkie. a ty... masz prawo zachowac milczenie bo wszystko co powiesz moze być uzyte przeciwko tobie [; btw. może równie dobrze czekac na tą płyte 3 tygodnie .... Edytowane 17 Maja 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) A nie mówiłem, że będzie kolejna LOLowata i nic nie warta odpowiedź ? do tego niepoparta żadnymi konkretnymi argumentami? ... bah człowieku dociera do ciebie czy nie? bzdury do mnie nie docierają kupujesz płyte główną która wogole nieżyje, przychodzisz do domu i ona nie działa. wymieniają od reki.... a niby czemu mieliby to zrobić ? czasem wymienią ze zwykłej dobroci serca - lecz nie muszą nie bedziesz czekał na to 2 tygodnie, w zadnym sklepie. a skąd wiesz ? i kto ich do tego zobowiązuje ? poczucie dobra, prawdy i uczciwości ? czy może przynależność partyjna ? nigdzie nie pisałem ze jest takie prawo , skoro nie jest to prawem - to nie pisz głupot, bo: 1. mogą to zrobić ale nie muszą 2. skoro nie zechcą tak zrobić - to trzeba czekać 3. najpierw pisałeś o 7 dniach, teraz o tym że "od ręki" tak więc zdecyduj się człowieku .... ale ty widze jestes jakis niedowartosciowany, bo wyszukujesz sie wszedzie kłamstwa itd. kłamstwa ? raczej zwalczam brak wiedzy bo tak robią sklepy którym zależy na kliencie... czyli prawie wszystkie. hm... znam takie, które tak nie robią - i mają do tego pełne prawo a ty... masz prawo zachowac milczenie bo wszystko co powiesz moze być uzyte przeciwko tobie A to widziałeś synku w jakimś amerykańskim filmie ? btw. może równie dobrze czekac na tą płyte 3 tygodnie .... 1449165[/snapback] Widzisz chłopcze - w odróżnieniu od ciebie czasem umiem przyznać się do braku wiedzy wtedy kiedy jej nie mam. A od osoby, która ma jej troszkę więcej ode mnie - raczej staram się posłuchać i czegoś nauczyć, a nie ją obrażać. Poza tym mógłbyś nauczyć się odróżniać świat rzeczywisty, od świata fantazji - czyli to co obowiązuje na podstawie prawa od tego co powinno obowiązywać. A sytuacja o której mówisz faktycznie się zdarzała ... płyta/HDD/karta graf/muz się sypała, klient przychodził do sklepu, a sklep od ręki wymieniał na inną lub oddawał kasę (bo takie były przepisy). Niestety ten stan zmienił się z dniem 1 stycznia 2003 roku (to już 2,5 roku... wypadałoby zaktualizować swoją wiedzę) - ponieważ zmieniły się przepisy (przepisy o rękojmi przestały obowiązywać w obrocie konsumenckim - zastąpiono je "odpowiedzialnością z tytułu niezgodności towaru z umową". A sklepy ? Cóż - jest im to na rękę i się dostosowały - więc mają teraz kilkanaście dni i zaręczam ci... nie muszą ci nic od ręki wymieniać (niektórzy wymienią - lecz niektórzy nie). Edytowane 17 Maja 2005 przez wojwar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Widze ze chyba nikt mi nie odpowie co z tym biperem:/Nie chce zakladac osobnego tematu!Po co zasmiecac forum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Widze ze chyba nikt mi nie odpowie co z tym biperem:/Nie chce zakladac osobnego tematu!Po co zasmiecac forum! 1449383[/snapback] Zastanawiam się co poeta miał na myśli pisząc: "na zintegrowanej karcie słyszę biper w głośnikach" Hm... z chęcią pewnie ktoś ci pomoże - ale ja np nie wiem zupełnie o co w problemie chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Co to jest biper to chyba każdy wie:-)Głośnik też, normalnie słychać biper który jest umieszczony na płycie głównej albo jest do niej podłączony.NP. kiedy uruchamiasz kompa to slychac biip:-)w kompie.A umnie słychac to także w głosnikach podłączonych do komputera! Edytowane 17 Maja 2005 przez Lozin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) A nie mówiłem, że będzie kolejna LOLowata i nic nie warta odpowiedź ? do tego niepoparta żadnymi konkretnymi argumentami? bzdury do mnie nie docierają :lol: 3. najpierw pisałeś o 7 dniach, teraz o tym że "od ręki" tak więc zdecyduj się człowieku ....:blink: :lol: przeczytaj pierwsze zdanie ze zrozumieniem... podopwiem jeżeli w przeciągu tygodnia oddasz coś bo nie działa wymieniają od ręki na drugie takie samo coś kłamstwa ? raczej zwalczam brak wiedzyyhy, wciskaniem na siłe kitu? a niby czemu mieliby to zrobić ? czasem wymienią ze zwykłej dobroci serca - lecz nie muszą.. tak kupujesz puszke sardynek w sklepie a w domu okazuje sie ze są przeterminowany, pomimo dobrej daty na wieczku... ale niestety nic nie mozesz zrobic :lol: Co to jest biper to chyba każdy wie:-)Głośnik też, normalnie słychać biper który jest umieszczony na płycie głównej albo jest do niej podłączony.NP. kiedy uruchamiasz kompa to slychac biip:-)w kompie.A umnie słychac to także w głosnikach podłączonych do komputera! najprostrze rozwiązania są najefektywniejsze.... odłącz głosniczek od płyty głównej i tyle ;] Edytowane 17 Maja 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Grobel- podaj stosowne przepisy prawne z odpowiednim komentarzem, sprawa się wtedy szybko wyjasni. bez różnych aluzji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a pisałem gdzies ze jest takie prawo? pisze jak jest w rzeczywistosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 sklep nie może przekraczać przepisów, może stosować krótsze terminy niż ustawowe, ale to zależy odeń - i nie obliguje wszystkich do takich praktyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Chyba sie żle rozumiemy:-)Powiem tak:W środku w kompie chyba każdy ma takie małe czarne coś (Lub też malutki głosniczek) co przynajmniej ja nazywam biperem lub "Speaker'em".Informuje on nas mędzy innymi o np. przegrzaniu sie CPU lub o braku RAM informuje on także ze wszystko jest ok podczas włączenia kompa krutkim sygnałem "biip"Mysle ze każdy tez ma w kompie dzwięk tzn. karte dzwiękowa podłączona pod kupione w sklepie głośniki do kompa lub tez tak jak ja wzmacniacz a do niego kolumny!Problem polega na tym ze ja słysze dzwięk który wydaje "biper"Również w moich kolumnach!:-)\Czego na innych nie zintegrowanych kartach dzwiekowych nigdy nie było!Prościej juz chyba nie moge tego wytłumaczyc:) Edytowane 17 Maja 2005 przez Lozin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a odłączyłes go od płyty głównej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek1313 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a pisałem gdzies ze jest takie prawo? pisze jak jest w rzeczywistosci 1449958[/snapback] W rzeczywistości jest tak, że jak kupiłem parę pamięci, i na nich system walił blue screenami, na jednej w singlu pracował normalnie, a przy drugiej wogóle nie wstawał. Pamięci prosto od dystrybutora. Walę do sklepu i mówię, że są ewidentnie walnięte, a gośc mi odpowiada, że się gryzą z mobo i mam se wymienić płytę w miejscu zakupu. I co ty na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) a odłączyłes go od płyty głównej? 1450583[/snapback] Nie nie odłączyłem ja go podłączyłem!Chce mieć dzwiek z bipera, ale nie z głosników!! Tzn. dzwięk który ma wydawac biper niech wydaje biper a nie dodatkowo głosniki! Edytowane 17 Maja 2005 przez Lozin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 OK juz zadzwonilem!Ale niestety gościu powiedział ze bede czekał około 2-3 tygodni:/Wiec musze sie jeszcze zastanowic:/ A jak tam sprawa Bipera? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...