Tallib Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mam taki mały problem- otóż nagrałem sobie filmik aparatem, tylko, że trzymałem aparat obrócony i teraz filmik jest odtwarzany na WMP w poziomie- jako, że nie chce mi się obracać monitora:) proszę o pomoc w jakim programie można dokonać edycji [tudzież zmienić orientację z pionowej do poziomej i na odwrót] mam Xpka- więc może tam gdzieś jest jakieś narzedzie do takich czynności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 VirtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 VirtualDub i co dalej znalazłem [notabene jest tam pare/-naście tych programów] zainstalowałem ale obrócić dalej nie mogę- bo niby gdzie jest ta opcja...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...