Skocz do zawartości
Oven75

oryginalny TEAC

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić nową nagrywarkę teac ale.... No własnie słyszałem że na rynku jest dużo podrubek teac. Jak je rozróżnić ? :?:

Nie widziałem ani nie słysząłem o żadnych podróbkach Teaca ...

Mozna za to spotkac ich czytniki w wersji OEM sprzedawane pod inna marką np. TraxData.

Nie rozumiem czemu by mieli podrabiać właśnie Teaca tym bardzije że są jeszcze lepsze i zarazem droższe nagrywarki np. Plextor ...

Bierz Teaca , będziesz napewno zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podrobka TEACa BUUAHAHAHAHAHAHA

A moze sa podrobki prockow AMD, made in gazraz szwagra w HongKongu

;)

Stary to nie sa zadne podrobki, tylko ten sam sprzet sprzedawany po innej cenie pod inna marka, dla zaoszczedzenia pieniedzy na projektowaniu nowego, taniej wychodzi kupic gotowca, czyzbym sie mylil???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podrobka TEACa BUUAHAHAHAHAHAHA

Są podróby np stacji dysków ( CHIP 11/2002 str.164 ).A model CDW 540 E na oficjalnej stronoe teac kosztuje 99,99 $ a u nas w sklepie 340 zł box.

Czy nie jest to dziwne ? Bo z tego co wiem to ceny sprzętu komputrowego w Polsce są przeważnie wyższe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze jedno nagrywarka CDW540 E  także na stronie teac.com  nie jest  okraszona napisami ( niebieskimi TEAC ) A w Krakowie w sklepach mają takie napisiki.I co Wy na to ?

Podobno ta z napisami to wersja box (dopiero od niedawna stosują napisy, bo pierwsze box'y miały czystą klapke przednią). Wersje OEM nie mają napisów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...