Nyny Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Witam, moze to troche glupie pytanie ale zerknijcie na zalaczonego screena. Jednostki odebranych danych podane sa tutaj w "PAKIETACH". A zawsze mialem to pokazane w "BAJTACH" i latwo moglem sobie zsumowac pobrane dane. Czy jest jakas mozliwosc zmiany tego? Mam kompa wpietego do routera skonfigurowanego przez kreatora sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 U mnie zawsze jest w pakietach ,za to w 98 podaje w bajtach. Tez bym chcial to zmienić i nie wiem czy się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No wlasnie a napewno jakos sie da bo u mnie na uczelni zrobione jest takie same polaczenie lokalne, protokoly te same a dane podane sa wlasnie w BAJTACH. Moze znajdzie sie ktos kto wie jak to zamienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Z tego co wyczytalem - nie da rady ;-) Ale polecam NetMeter... http://readerror.gmxhome.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 a rodzaj polaczenia ma znaczenie? bo ja mam tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No wlasnie rodzaj polaczenia ma znaczenie bo ja na telefonicznym tez mialem bajty a tu lokalne podaje w pakietach. Tak jak juz pisal w szkole u mnie tez jest lokalne ale podane w bajtach :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No wlasnie rodzaj polaczenia ma znaczenie bo ja na telefonicznym tez mialem bajty a tu lokalne podaje w pakietach. Tak jak juz pisal w szkole u mnie tez jest lokalne ale podane w bajtach :0 1448155[/snapback] Pogooglowac sie nie chce? :P To zalezy od sterownika czyli w sumie od tego jaka karte sie posiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Do sterownika to i ja doszedłem, ale dobrze by było jakby był jakiś sposób na zmiane tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...