Ozzy_diamond Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Jaką wybrać - obie mogę mieć w okazyjnej cenie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Pewnie bym wybrał Creativa bo przynajmniej firmowa a która lepsza tego niewiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 okazyjnej tzn jakiej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 tylko NIE PROLINK. Creative'a jest 1000X lepsza od tamtego syfu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 okazyjnej tzn jakiej :?: Ok 500-550 zł :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 okazyjnej tzn jakiej :?: Ok 500-550 zł :wink: za 629 kupisz GainwardaGS i będziesz miał praktycznie gwarancję, że pójdzie jak Ti500(pewnie wyżej) a oprócz tego trzyletnią gwarancję więc na Twoim miejscu bym się zastanowił czy nie lepiej jeszcze trochę dołożyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 e tam po co dokladac.. Creative'a to dobra firma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 e tam po co dokladac.. Creative'a to dobra firma. jeżeli się dobrze o/c to oczywiście brać Creative'a 8) , hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 e tam po co dokladac.. Creative'a to dobra firma. jeżeli się dobrze o/c to oczywiście brać Creative'a 8) , hehe Zawsze można wymienić radiator na gpu i dokleić radki na pamięci(bo nie wiem czy są) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 e tam po co dokladac.. Creative'a to dobra firma. jeżeli się dobrze o/c to oczywiście brać Creative'a 8) , hehe Zawsze można wymienić radiator na gpu i dokleić radki na pamięci(bo nie wiem czy są) Ale nie każdy ma w tym doświadczenie i potrafi w bezpieczny sposób to zrobić. Poza tym można stracić gwarancję. Na pewno Creative jest ock bo to dobra firma tylko nie wiem jak z o/c tej karty a przy Ti200 szkoda jej nie wykorzystać w pełni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 oczywista ze Creative. Nie kupowal bym prolinka. Sam mialem CLAPA od Creativa jest jeszcze jedne u mnie CLAP z Tvoutem i jest OK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[SiD] Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 tylko NIE PROLINK. Creative'a jest 1000X lepsza od tamtego syfu. co Ty chcesz od kart PROLiNK'a ? naypierv przeczytay sobie kilka testooff a potem sie vypoviaday ! a naylepiey to spravdz karte osobiscie a nie moof ze syf jak yey naffet na oczy nie widziales !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...