Gość rAdDiTz Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 zainstalowałem jakies dziadostwo ktore wyłaczyło mi funkcje ctrl + alt + del. jak to z powrotem naprawić. THX ZA ODPOWIEDZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr W Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 W kluczu HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System nowy wpis: DisableTaskMgr jako: REG_DWORD (DWORD Value) z wartoscia: (0 = default, 1 = disable Task Manager) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus36 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Zób dokładnie tak jak radzi mój przedmówca a w wierszu wstaw zero lub poprostu wykasuj jedynkę. Jeśli nie wiesz co on napisał to jest to kluczyk w rejestrze do którego wejdziesz przez Start , Uruchom (wpisujesz) Regedit . Inna rzecz że już kilka razy był ten problem poruszany więc raczej szukaj dokładnie w starych a nie zakładaj nowego bo dostaniesz nega od admina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...