easir Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Witam Mam takiego procka jak w temacie i płytke główną gigabyta GA-7VA. Chciałbym go troche podkręcić ale jestem totalnie zielony:] Czytałem kilka postów poświęconych podkrecaniu ale jakos boje sie sam majsterkować:] Więc jeśli byście mogli mi napisac krok po kroku co i GDZIE trzeba pozmieniać byłbym wdzięczny:] Wiem że takich postów było miliony ale może ktoś bedzie tak miły jeszcze raz...:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Po pierwsze w faqu jest, no ale powiem tak...jesli to jest procek na jadrze Palomino to szkoda czasu... jak na innym to mozesz troche poprobowac, ale ta plyta nie ma blokady agp/pci i mozesz miec klopoty...dajesz malymi krokami wieksze FSB co 2-3MHz..jak sie wiesza, to mozesz zwiekszyc napiecie...tylko na tym Gigabycie niezbyt duzo zwiekszysz(ja wyjechalem do FSB 180 z malymi klopotami, powyzej dyski padaly)..poza tym musialbys to porzadnie schlodzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam Mam takiego procka jak w temacie i płytke główną gigabyta GA-7VA. Chciałbym go troche podkręcić ale jestem totalnie zielony:] Czytałem kilka postów poświęconych podkrecaniu ale jakos boje sie sam majsterkować:] Więc jeśli byście mogli mi napisac krok po kroku co i GDZIE trzeba pozmieniać byłbym wdzięczny:] Wiem że takich postów było miliony ale może ktoś bedzie tak miły jeszcze raz...:] 1448046[/snapback] Jak miałem tego proca to goniłem na ponad 2200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Zanim się zabieżesz jeszcze za kręcenie to wpierw ustaw na płycie kontrolę temperatury, by się ci proc nie przegrzał :) . Edytowane 19 Maja 2005 przez Dawid afg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...