Pyra Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No więc tak... mam kompa: AMD Duron 755mhz pł. gł. Soltek SL 75JV 128 (PC 133 SDRAM) karta graf. Riva TNT2 PRO 32mb ( podkręcona z 125/125 na 160/160 ) karta muz. Creative SB Live! Player 1024 karta sieciowa Realtek RTL 8139 Family PCI Fast Ethernet NIC dysk gł. ST340823A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) zasilacz Maxus 230W (Key Mouse Electronics CO., LTD Ver. 2.01) no i mam takie pytanie co moge tu jeszcze podkręcićaby coś było lepiej. W najbliższym czasie dokupie 256 sd ramu A może podkręcić procka ? nie znam się na tym za bardzo a nie chciał bym niczego popsuć : p Ok, mam nadzieje że mi coś doradzicie.. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 FAQ Mozesz podkrecic procka tylko ten zasilacz moze cie ograniczyc i juz ci mowie za duzo nie wykrecisz jak ci pojdzie na 950MHz to ja bym sie cieszyl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) Mam taką samą płyte i proca ;] Mi się takiego Durnia udało wykrecić na 903 mhz, przy napięciu 1.50V. Kręciłem przez zmiane fsb. PS. czym sie różni sl 75-jv od sl 75-kv, poza tym że kv ma zintegrowaną dzwiekową ?? Edytowane 16 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 nie wiem :] ale jeżeli procka bym wykręcił na 950 to byłbym w niebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Po pierwsze zmień zasilacz!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a powiedzcie mi jedno bo moja płyta ma magistrale czy coś takiego 222 a te nowy chyba 333. No i jak bym kupił tą z 333 to sdram + procek podeszyłby do niej ? bo narazie mam troche kasy i chciałbym kupiś płyte 256 ram i grafe a procka i ramy w późniejszym czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTUM Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jak kupisz nowa plyte na ten sam sockiet :) to Ci podejdzie. i kup zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 co wy tak się przyczepiliście do tego zasilacza ? no w nim takiego złego ? za co on odpowiada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 bez niego nie da sie dobrze podkrecic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 inaczej. bez stabilnych napiec podkrecenie oznacza loterie. albo odpali albo cos spali :? w normalnym dzialaniu slaba zasilka nic nie zrobi ale po podkreceniu..hmm jest ladny temat o tym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 wiecie co chyba wezme się na nauke :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...