ToMo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Witam ALL !!! Ostatni kumpel zakupił sobe Gainwarda Ti 4200 128 MB RAM-u i jest taka lipa że jak włoży się karte do kompa to chodzi normalnie a gdy zainstaluje się sterowniki i zrestaruje kompa to ładuje się Windows (98 SE) i w tym czasie co ma się pokazać pulpit na ekranie widać tylko czerń i komputer staje w miejscu a na Win XP wszystko jest normalnie. Kombinowałem różne ustawienia i pod 98 dalej ten sam problem ?! Czy ma ktoś jakiś pomysł żeby to rozwiązać ?! Z góry dzieki za odpowiedz !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A jakie detonatory instalowałeś??? Możesh sprubować ustawić defaultowe ustawienia D3D i OpenGL za pomocą nvHard Page lub RivaTuner oraz to samo zrobić w biosie z opcjami dotyczącymi grafiki. Czy usuwałeś poprzednie detonatory przed zainstalowaniem novych? Czy reinstalowałeś Windowsa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mam Gainwarda tylko że 64MB i na orginalnym EXPERTool działo się to samo. Dopiero zmiana programu na nowszą wersję pomogła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A próbowłeś instalować rózne sterowniki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Karta była instalowana na czyściutki system !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Karta była instalowana na czyściutki system !!!Kolega ściągnął tego nowego EXPERTool i dalej lipa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SmOOth=- Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 mam gainwarda i takich numerów to on mi nie robił never, ale na początku miałem zajawkę bo skręciłem go na max i chodził spoks dopóki systemu nie przeładowywałem wtedy hmyyy... czerń.ale odstał 2 minutki i dalej śmigał .po wsadzeniu wc na proca i dodatkowego chłodzenia jest luz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...