Trendzik Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Chcem kupić okrągłe kable ATA zamiast tych taśm. Najlepiej UV (niebieski). Gdzie to mogę kupić ?? Muszę tymi kablami podłączyć FDD , HDD i 2x Napęd (DVD i CDRW) ... ile będę musiał takich zakupić ?? ... na płycie głównej widze że 2 wejścia na takie taśmy są :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 www.angela.pl - wszystko czego dusza zapragnie :D Ja sobie przerobilem zwykle tasmy na "okragle", Moze nie wyglada jak UV, ale kosztuje 0zł B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) w pieerwszym lepszym komputerowym sklepie powinny byc ! a co do ilości to 3! dwie na napedy i twardy i jedną na dyskietki ! z tego co pamietam to widziałem takie kable po 15zl za sztukę pozdro Edytowane 16 Maja 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 w pieerwszym lepszym komputerowym sklepie powinny byc ! a co do ilości to 3! dwie na napedy i twardy i jedną na dyskietki ! z tego co pamietam to widziałem takie kable po 15zl za sztukę pozdro 1448356[/snapback] Ok, na FDD kupie takie coś Revoltec a teraz pytanie, mam obudowe MIDI TOWER, i czy te kable do napędów DVD i Nagrywary wystarczą takie po 48cm ?? czy lepiej kupić 60cm ?? nie chcem plątaniny mieć w kompie ale też nie chcem kupić przez neta, i żeby się okazało że za krotki. Myśle że takie bym wzioł Revoltec ATA HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Jak chcesz kolorowe okrągłe kable to polecam AKASA. Mam takie trzy, są świetne, dobrze się układają. Duży wybór kolorów. Kupowałem tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) a teraz pytanie, mam obudowe MIDI TOWER, i czy te kable do napędów DVD i Nagrywary wystarczą takie po 48cm ?? czy lepiej kupić 60cm ?? nie chcem plątaniny mieć w kompie ale też nie chcem kupić przez neta, i żeby się okazało że za krotki. Sorry, że nie na temat, ale mógłbyś pisać poprawnie po polsku a nie jak Wałęsa ("Nie chcem ale muszem"). Pozdro p.s.:a co do kabli to najlepiej sobie samemu zrobic okrągłe, najtaniej wychodzi i majsterkowania tez troche jest. Ja sobie przerobilem zwykle tasmy na "okragle", Moze nie wyglada jak UV, ale kosztuje 0zł B) No rzeczywiscie, nie wygląda to jak UV, dokładniej mówiąc to wygląda to potwornie. :P Edytowane 16 Maja 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 fakt lepiej kupić kabelki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 fakt lepiej kupić kabelki 1449101[/snapback] Wiece, jesli bym mial okno w budzie to co innego, ale jak buda caly czas zamnkieta to po ch... mi UV ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Ja kupiłem czerwone na 10zł sztuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Czy te kable o długości 45 cm wystarczą ?? czy kupić 60 cm ?? mam obudowe Midi Tower ''Chiefteca'' taką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Wiece, jesli bym mial okno w budzie to co innego, ale jak buda caly czas zamnkieta to po ch... mi UV ? :wink: 1449210[/snapback] Modzik takich kabli bez okna to tylko polepszenie przepływu powietrza. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) oczywiscie co do kupna do tylko z 3 złączami i lepiej mieć nadmiar kilku centymetrów niz niedomiar i miało by braknąć (i co potem?? zakup nowej taśmy) Edytowane 17 Maja 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Czy te kable o długości 45 cm wystarczą ?? czy kupić 60 cm ?? mam obudowe Midi Tower ''Chiefteca'' 1449264[/snapback] 45cm starcza na cala midi/medium/super tower dlugie pozniej zwisaja i trudno je ukryc, bo tasmy mozna bez problemu zgiac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Modzik takich kabli bez okna to tylko polepszenie przepływu powietrza. :D 1449426[/snapback] I wlasnie dlatego je tak zrobilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...