NewbieGRACZ Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Na serwisie GRY.WP pojawił się news odnośnie trzeciej części Halo. Można było to przwidieć po ogromnych sukcesach dwóch pozastałych części. Zapraszam do dyskusji :) ps. nie ma chyba na razie innych informacji, a screenów to nie ma wcale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Ja mam inną informacje, Bill zapowiedzial, ze "kiedy wyjdzie PS3 trafi prosto na HALO3" czyli na x360 halo3 wyjdzie ok premiery ps3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 wklepalem na goglu halo 3 i rzeczywiscie tylko było info ze na xboxa 360 wyjdzie uwielbiam jak piszesz zapraszam do dyskusji ;) skoro nie ma nic to po co pisac apetytu mi tylko narobiłes bo jedynka i 2 były fajne zwłaszcza na xboxa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 halo to sztandarowy tytuł na x-pudło, dla pierwszego halo ludzie kupowali X, dla trzecoego halo tez kupią nowe pudełko360. Szykuje sie HIT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 A kiedy wyjdzie Halo 2 na PCta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) A kiedy wyjdzie Halo 2 na PCta ? Will Halo 2 be developed for the PC and MAC as well? ------------------------------------------------------------------ At this point in time, we are not sure if there are any plans for that. If we go back to the original Halo development days, they stated that they would not be developing a PC version. Next thing you know we have a PC and MAC version on store shelfs. ------------------------------------------------------------------ Angielski znam po łebkach i z tego co rozumiem to nic nie wiadomo :D Edytowane 16 Maja 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11357&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 na dzień dzisiejszy jestem troche zawiedziony oprawą graficzną :( może tryb mp jest okrojony z grafiki kto to wie :D poczekamy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11357&a=1 Kilka nowych screen'ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 jak dla mnie to screeny pochodza chyba z 1 xboxa , taka grafikie spokojnie by uciagnal-bo jesli nie, to bylaby to najbrzydsza gra na x360 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 na dzień dzisiejszy jestem troche zawiedziony oprawą graficzną :( może tryb mp jest okrojony z grafiki kto to wie :D poczekamy zobaczymy.bo grafika jest w grach najwazniejsza :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 bo grafika jest w grach najwazniejsza :lol: :lol: :lol: dobrze się czujesz?? o co walczysz komentując moją wypowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 dobrze się czujesz?? o co walczysz komentując moją wypowiedźsam sie uspokój ... niby co takiego napisał .może juz czas w końcu wyjść na powietrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 sam sie uspokój ... niby co takiego napisał .może juz czas w końcu wyjść na powietrze ? obrońca genghiskhan się znalazł?? może sam wyjdziesz na dwór złapać trochę świeżego powietrza?? nie lubię jak ktoś komentuję posty w taki sposób i jeszcze do tego dodaje lol (nie wiem moze Ciebie takie coś nie obraża, ale mnie tak). do tego próbuje napisać, że dla mnie grafika w grach jest najważniejsza bo inaczej nie można zinterpretować tego zdania. czy ja coś napisałem o wyższości grafiki nad grywalnością?? nie koniec offtopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 16 maja rozpoczynają się beta testy! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 proponuje zalozyc podrozdzial "konsole" gdzie mozna by o grach konsolowych pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 proponuje zalozyc podrozdzial "konsole" gdzie mozna by o grach konsolowych pisac.Ślepy? :evil: A niby o czym była ostatnio burzliwa dyskusja w dziale o serwisie i o forum? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ojej, chyba faktycznie slepy jestem jeszcze po swietach, sorka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4W3L Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez P4W3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Porównanie Halo 2 vs Halo 3 --------------------- Halo 3 Will Put Xbox 360 Further Ahead of PS3 "Halo was the game that made the original Xbox; it was the one thing the PlayStation 3 still lacks - the game that defines the playing experience. While there are a lot of good games out for the Xbox 360, including Halo 2, it will be Halo 3 that will possibly go the farthest to define the power of that platform. Halo 3 is one of two games enabling Microsoft to push the limits..." Czytaj więcej... Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Halo 3 to support True (not upscaled) 1080p at 60fps "Microsoft realise that with the history making manpower and resources they have invested into this single product, if it can't be done on Halo 3, then the Xbox 360 can't do it at all. Shane wants Halo 3 in 1080p to be proof of the Xbox's power."1080p i 60fps ciszy, ale mam nadzieję, że nie odbije się to na słabszych teksturach i mniejszej ilości wielokątów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Patrząc na grafę z testów multiplayer i tak się X raczej nie spoci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 no tak, ale Bungie pokazało nam jak dotąd wersje alpha, która mam nadzieję ma się nijak do wersji finalnej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie wiem ja Wam ale mi bardziej podoba się dopasione 720p z wykorzystaniem wielu upiekniających efektów niż 1080p bez nich. Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez eXelium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mi również wydaje się że lepszym rozwiązaniem byłaby wygłaskana do granic możliwości grafika w niższej rozdziałce niż wyższa bez bajerów. Dodając jeszcze do tego że nie wszyscy mają TV z HD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Halo 3 BETA LEAK EPITIAH http://www.youtube.com/watch?v=zQA2WZGMFTo nawet, nawet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 "nowe" screeny ;] http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33877;core.html gry wp mają nowe-stare screeny :lol: według "speców" z wp te u nich są w lepszej jakości . screeny z przed roku na gamesot http://www.gamespot.com/xbox360/action/hal...ges.html?page=1 i mają o wiele lepszą jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 HALO3 Beta trailer B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Według tego info już za 5 dni będzie beta halo3. http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33931;core.html Jak to dobrze że w swojej bibliotece mam Crackdowna ^^ Zapowiada się fast download i granie. Edytowane 11 Maja 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Halo 3 - oficjalna data premiery!!! Stało się. Poznaliśmy OFICJALNĄ datę tego dnia. Dnia, w którym staną fabryki, wyludnią się szkoły, odwołane zostaną połączenia lotnicze a w domach starców nikt nie zejdzie na obiad... Najbardziej oczekiwany tytuł na Xboxa 360, Halo 3, ujrzy światło dzienne 25 września tego roku (w Stanach - Europa musi, jak zwykle, poczekać dłużej. Widać jednak, że M$ boi się reakcji rozwścieczonych fanów (fanatyków?) serii - opóźnienie będzie niewielkie, wyniesie tylko (aż?) jeden dzień.) Gwoli przypomnienia - dzisiaj startują oficjalne testy beta trybu multiplayer. Każdy szczęśliwy posiadacz gry Crackdown będzie miał okazję sprawdzić ten tryb w praniu. Reszta musi obejść się smakiem i filmikami na Gametrailers, które ukazały się kilka dni temu. Aby podnieść (i tak już gorącą) temperaturę oczekiwania na grę już w czerwcu światło dzienne ujrzy specjalna edycja multimedialnego playera od Microsoftu - Zune Halo3 Edition. Player będzie wypełniony po brzegi materiałami związanymi z grą: plikami wideo, ścieżkami dźwiękowymi, trailerami, reklamami i artworkami. AKTUALIZACJA Beta multiplayer Halo 3 od kilkunastu minut dostępne do pobrania (wymagana gra Crackdown). Czekamy na Wasze wrażenia w komentarzach. by xboxonline.pl Borys-Tech jedziesz :) ps ja jakoś nie dostałem kuponu do Bety H3 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...