Daniel44 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mam pytanie. Posiadam w biurze stałe łącze internetowe. Zainstalował sobie program p2p,uruchamiam program a on sygnalizuje mi ,że nie może się połączyć. Wyprubowałem ten program w domu ale w domu działa. Wydaje mi się że chodzi o Firewall sprzętowy(nie ma zainstalowanego na dysku żadnego oprogramowania Firewall) ale w biurze posiadam tylko jakieś urządzenie o symbolu 3C16471 jest firmy 3COM. Czy to jest ten Firewall sprzętowy? A jeżeli tak to co zrobić abym mógł się łączyć z siecią p2p. Dział mi tylko program Torrent Search Co zrobić aby można było kożystać z p2p. Proszę o pomoc w tej sprawie. Za pomoc z góry dziękuje. Z Poważaniem Daniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 urządzenie o tym symbolu (3C16471) to zwykły niezarządzalny 24-portowy switch produkcji 3COM'a, więc on napewno nie ma nic współnego z blokadami p2p. Możliwe że sieci p2p zostały zablokowane na jakimś urządzeniu routującym (router softowy lub sprzętowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...