Sewer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Robercik Ty to chyba tylko na jakichs konsolach grasz ?? :) Jesli chodzi o wyscigi to ja polecam moda do F1 2002-- GTR 2002. Pisalem juz o nim na forum. jest to cool symulacja , niestety raczej na klawie dobrych wynikow nie da sie osiagnac. Dziwie sie Grooby ze jeszcze jej nie masz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 a ja powiem ze obydwaj macie racje a tłumaczenie skrótu WRC zależy od kontekstu całego zdania amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Robercik Ty to chyba tylko na jakichs konsolach grasz ?? :) Jesli chodzi o wyscigi to ja polecam moda do F1 2002-- GTR 2002. Pisalem juz o nim na forum. jest to cool symulacja , niestety raczej na klawie dobrych wynikow nie da sie osiagnac. Dziwie sie Grooby ze jeszcze jej nie masz :P NIe nie stety młóce we wszystko co się da. (co ma full wypas grafe i grywalność) i nie ważne czy to konsola czy PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Punek! Jak to nie dali Bełkota (Peugeota)? To czym ja teraz będę jeździł? Buuuu... :cry: Do bani. CMR3 ma już u mnie przefikane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Sewer - wlasnie - muszę do Ciebie wpasc po F1 2002+mode'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 W collina gralem na X-box'sie i PS2 a co do WRC to ......... :lol: World Rally Championchip To jak z sianem, znakami jest? Też są z betonu? Pozdrawaim Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja mam tego fi2002 i moda gtr i jakoś mi sie niepodoba. Po porstu nielubie formuły F1 ale zato gierka ma super efekty forcefeedbak na kierownicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ale przeciez w modzie GTR nie jezdzi sie autami F1 :D I nawet sa nowe tory nie od F1 ..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Grałem na Colinie 3 PS2 i katastrofa, grafa średnia a fizyka...phiiii autka są plastikowe i sprawiaja wrażenie lekkich, to czysty arcade. Nie bluzgajcie na RalliSport Microsoftu bo tam grafika jest cudowna, jedna z piękniejszych gier na blaszaka ,a model jazdy na tym samym poziomie co Colin3. Jak to bedzie tak wyglodać na PC to nowa część Colina zabije całą serie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 to dziwne, u mnie po instalacji GTR mam nadal F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 mam nadzieje ze jestes na tyle inteligentny zeby uruchomic z odpowiedniego .exe z katalogu gry ?? Bo tysiace ludzi zainstalowalo tego moda i nie widzialem zeby ktos pisal ze nadal ma F1 :D :lol: Tzn F1 tez mozesz uruchomic bo to tylko nakladka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 a graliscie w "Motor Head" super gra a jakie wymagania w 1600x1280 i wszystko na maxa mam z 60 fps .Ale grafa fajna jak na tamte czasy .Fajne tekstury polecam .Gra chyba z roku 99 albo 2000 .Tylko ze to wyścigówka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 SLyszal ktos o tym? To jest starsze niby niz Colin 3 a ma ladniejsza grafe,dajcie mi wies cci czy warto to zasysac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jesli lubisz arcadowe rajdy to spoko, popykac mozna. Ale nic poza tym. Grafa spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 SLyszal ktos o tym? To jest starsze niby niz Colin 3 a ma ladniejsza grafe8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 z gier arcadowych mam najwieksza zabawe,wiec moze sciagne bo grafe ma ladna - ale jak dotad najlepsza jaka widziale mto raily 2000 z m wojciechowaska i m wislawski za pilotow,najlepsza grafa swego czasu (zwroccie uwage na drzewka,maja ladniejsze niz w colinie 3) i ma wypas sterowanie,tak samo jak nfs2se,to jedyne samochodowki ktore maja takie sterowanie jak prawdziwe auta,szczegolnie rally a nfs2se z kolesi na trybie wild piekna sprawa,pominawszy tylko fakt ze to gra z roq 97 ale gramy w nia codziennie bo jest najlepsza z serii nfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolduct Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 rallisport jesr calkiem spoko. na poczatku stwierdzilem, ze to qpa, ale po pograniu prze 30 min przyzyczailem sie do regul sterowania i bylo ok. grafa jest ladna. podobal mi sie odblask slonca na pocharatanym lodzie na zimowych planszach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Giera spoko warto zasysać 3 razy przeszedłem czekam na 2. warto zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Szkoda, ze ma takie kiepskie starowanie bo grafika i poczucie predkosci rozwala mozg. Gdyby nie fizyka w tej grze to dalbym jej 9/10 i postawilbym przed Colinem 3 ale jej arcadowosc nie pozwala mi na wyzsza ocene niz 6/10 (i to z 3 pkt za wypasiona grafe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 gra calkiem fajna, dosc duzo trybow gry, ale te sterowanie :| Ostatnio pocinam w V-Rally 2 zakupione na bittorrencie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 rallisport jesr calkiem spoko. na poczatku stwierdzilem, ze to qpa, ale po pograniu prze 30 min przyzyczailem sie do regul sterowania i bylo ok. grafa jest ladna. podobal mi sie odblask slonca na pocharatanym lodzie na zimowych planszach. popieram tego pana w rozowych rajstopach ;) gierka jest spoko... duzo sie w nia nagralem.. a do tego ma multiplayera:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 jak dla mnie gierka zajebista colin przy tym wymieka a grafa mmm ptaki zebry i inne te furexy ah cudo jaki lód jeszcze nigdzie takiego ni widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolduct Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 lod jest fajny jak jezdzisz na trasach zimowych (oczywiste...). Jak slonce swieci od przodu, to czasami tak fajowo oswietla podloze, ze wyglada to jak takie ubite, ujezdzone, odblaskujace grudy lodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A nie jest to aby bump mapping? I tak sie nie znam. W kazdym razie potwierdzam ze podloze na torze lodowym jest zarabiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 tez ja pochwale ;) rzeczywiscie grafika piekna (ta giera wyszla najpierw na xboxa) ale arcade'owa, jesli ci to nie przeszkadza to bierz smialo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 tez ja pochwale ;) Tzn. czym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolduct Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jejku, a coz to? gierka jest arkadowa, to nie moze byc fajna? no o to chyba chodzi w gierkach, ze maja byc dobra zabawa. Niektore tytuly osiagaja to w sposob taki, ze nawiazuja do realizmu, a inne, ze sa bardzo dynamiczne, wygladaja ladnie i niekoniecznie sa realistyczne.jejku, a coz to? gierka jest arkadowa, to nie moze byc fajna? no o to chyba chodzi w gierkach, ze maja byc dobra zabawa. Niektore tytuly osiagaja to w sposob taki, ze nawiazuja do realizmu, a inne, ze sa bardzo dynamiczne, wygladaja ladnie i niekoniecznie sa realistyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...