e!Gr00bY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Przeciez jakbyście nie wiedzieli to jest to samo co Rally Master. Nikt nie zauważył podobieństwa? Nawet dzwięki są takie same :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Przeciez jakbyście nie wiedzieli to jest to samo co Rally Master. Nikt nie zauważył podobieństwa? Nawet dzwięki są takie same Miałem to na końcu języka. Ci sami twórcy i to samo podejście do tematu. Ładna grafa i w zasadzie nic pozatym, no ewentualnie tryb Hill Climbing - Pike's Peak rulez!!!!!!! :twisted: :twisted: i troche wózków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Po uruchomieniu instalatora, pojawia sie komunikat: za malo pamieci, zamknij otwarte programy i sproboj ponownie. Czym to moze byc spowodowane?? Czy ktos z Was tez mial taki problem?? P.S. Sprzet spelnia wymagania gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Chrzan to demko. Gra jest totalnie do bani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 g2 mx ma T&L ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Of corse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Chrzan to demko. Gra jest totalnie do bani.Świeta racja. Gra jest totalnie zwalona, arcade na max. Na X-Box jest może dobra, ale na PC jest to kolejna (niestety) zręcznościówa a miała być niewiadomo jaka. Ma X-Box'owe wymagania (u mnie chodzi nienajgożej, ale tylko 1024x768x16) a przyjemnośc znikoma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mam ten sam problem. Co jest, qva? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Siemka graliście może w Rallisport Challenge Microsoftu sądzę że jest naprawde dobra tak pod względem graficznym jak i fizyka gry jest na naprawde wysokim poziomie JAK myślicie czy to będzie zagrożenie dla Colina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Grałem tylko w demo i uważam że grafika jest średnia (teren jeszcze ok ale smochody słabe) fizyka jazdy też przeciętna z tędęcją do słabej (hamowanie, zakęty o 90' jak "po szynach", ect), no i niestety brak klimatu nie czuć tam atmosfery rajdowej (prędzej rallycros). Niemniej jednak może pełna wersja wyglada lepiej aczkolwiek wątpię w to. Podsumowując, nie widzę zagrożenia dla CMR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Sądząc po demku to do colina 2 jej już nieco brakuje a co dopiero do 3 !!. Najsłabsza jest fizyka - zero realizmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 fizyka gry jest na naprawde wysokim poziomie :lol: chyba naprawde nie wiesz co to jest fizyka jazdy stary, :lol: hyhy ale sie usmialem haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Gra jest maxymalnie badziewiasta. Fizyka jazdy, a raczej jej brak wola o pomste. Jedynie grafa, ilosc samochodów + high climbing ratuje ja nieco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Dla CMR3 to narazie nie ma zagrożenia. Ale nie ma co ukrwyać ale kolesie z Codemasters mnie wqrwili. 1) nie dali peugeota :evil: 2) dali jakieś citroeny :roll: Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Dla CMR3 to narazie nie ma zagrożenia. Ale nie ma co ukrwyać ale kolesie z Codemasters mnie wqrwili. 1) nie dali peugeota :evil: 2) dali jakieś citroeny :roll: Ciekawe czy można będzie nowe wózki wrzucić do CMR3. Ciekawe czy wyjdzie CMR4 :twisted: . Jak wyjdzie to trza będzie mieć FX-a żeby na minimalnych zagrać. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Gra Railli challange nie stanowi zagrozenia dla zadnej gry samochodowej. Cholera, wydalem na nia 15 pln :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Ralli Sport Challange grafe ma odjazd na maxa fizyki zadnej (na blocie samochod zachowuje sie jak by byl na lodzie), a co do collina 3 do jest do [gluteus maximus]. Grafa nic rewelacjnego, fizyka jazdy dosyc dobra a pozatym nie ma nic. W trybie kariery jezdzi sie zlomowatym fokusem, a samochody, ktore sie wygrywa o kant [gluteus maximus] roztrzaskac (mozna nimi jezdzic tylko w pojedynczych wyscigach - porazka. Zagrajcie w WRC 2 to sie przekonacie co to prawdziwy wyscig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Gdzie grałeś w colina 3 i podaj pełna nazwe WRC2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 a jest juz colin na PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Gdzie grałeś w colina 3 i podaj pełna nazwe WRC2W collina gralem na X-box'sie i PS2 a co do WRC to ......... :lol: World Rally Championchip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Mi ostatnia rajdówka, jaka sie podobała to Rally Championship 99. Colin 2 zupełnie mi się nie podobał- jakaś taka pod Arcade...nie wiem. A co do produktu Microsoftu- fajne- całkiem długie Demo- pare tras, kilka samochodów- nawet mi się podobała. Ale- fizyka do bani, grafika wcale nie taka rewelacja- samochody nawet fajnie wyglądają, ale dewastowanie ;) jest słabo zrobione. Dźwięki słabe, nie ma kamery z wnętrza, wymaga b. dobrego PC....w sumie bez rewelacji Need For Speed 6, tak krytykowany, wypada przy niej znacznie lepiej :) Ocena ogólna- 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Witam Mam nadzieje że snopki siana nie będą z "betonu" 8O tak jak to było w drugiej częśći :( Pozdrawaim Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Mam do was pytanie czy wam Ralli sport tez momentami zwalnia.?? Chodzi o to ze gram sobie i sa moment w ktorych gra zwalnia (nie klatkuje) tak jakby samochod chamowal i nie wiem czy to kwestia sterow czy co?? Stery mam 6200 catalyst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 grafika wcale nie taka rewelacjaGrales w te gre na karcie obslugujacej pixel shader? jesli nie to skocz do kogos kto ma grafe obslugujaca te bajerki i zobacz jak wyglada tafla lodu , asfalt i efekty podczas deszczu na asfalcie , jest na czym oko zawiesic :D , ale co do fizyki to calkowite arkade hehe , autko zachowuje sie tak jak tego chcemy , hehe dzwon jedziemy dalej autko zyskalo tylko pare rysek :D -pozdrawiam wszystkich- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 On ma R8500 - tzn. jest w serwisie teraz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgadza się- zanim wysłałem kartę, pobawiłem się trochę- wszystko na full łącznie z dystansem. Teraz mam zastępczego MX-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 JA CHCE JAKĄŚ PORZĄDNE GRĘ SAMOCHODOWĄ !! Ma już dosyć Colinów czy jakiś RalliSport Challenge. To są tak nierealistyczne gry, że tragedia :D Pograłem trochę i mogę stwierdzic, że RSC ma jedną tylko zaletę. Grafikę, ale i ona blednie przy tak tragicznej fizyce (ups... przesadziłem - jaka fizyka? :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ta gierca jest słaba. Colin3 na pewno będzie dużo lepszy, co jeszcze nie znaczy, że dobry... ale obym się mylił :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 JA CHCE JAKĄŚ PORZĄDNE GRĘ SAMOCHODOWĄ !! Ma już dosyć Colinów czy jakiś RalliSport Challenge. To są tak nierealistyczne gry, że tragedia :D Pograłem trochę i mogę stwierdzic, że RSC ma jedną tylko zaletę. Grafikę, ale i ona blednie przy tak tragicznej fizyce (ups... przesadziłem - jaka fizyka? :P)VipeOut Fusion odjazd na maxa, :wink: a ajk ci sie nie spodoba przeciwnik (zalbo zajedzie ci drogr) to go mozesz potraktowac z rakiety. PS muza w tej grze wymiata na max'a :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Gdzie grałeś w colina 3 i podaj pełna nazwe WRC2 W collina gralem na X-box'sie i PS2 a co do WRC to ......... :lol: World Rally Championchip Ten skrót odnosi się do specyfikacji samochodów --> i znaczy World Rally Car :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...