Skocz do zawartości
Robertcik

RalliSport Challenge

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez jakbyście nie wiedzieli to jest to samo co Rally Master. Nikt nie zauważył podobieństwa? Nawet dzwięki są takie same 

Miałem to na końcu języka. Ci sami twórcy i to samo podejście do tematu.

Ładna grafa i w zasadzie nic pozatym, no ewentualnie tryb Hill Climbing - Pike's Peak rulez!!!!!!! :twisted: :twisted: i troche wózków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chrzan to demko. Gra jest totalnie do bani.

Świeta racja. Gra jest totalnie zwalona, arcade na max. Na X-Box jest może dobra, ale na PC jest to kolejna (niestety) zręcznościówa a miała być niewiadomo jaka.

Ma X-Box'owe wymagania (u mnie chodzi nienajgożej, ale tylko 1024x768x16) a przyjemnośc znikoma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka graliście może w Rallisport Challenge Microsoftu sądzę że jest naprawde dobra tak pod względem graficznym jak i fizyka gry jest na naprawde wysokim poziomie JAK myślicie czy to będzie zagrożenie dla Colina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem tylko w demo i uważam że grafika jest średnia (teren jeszcze ok ale smochody słabe) fizyka jazdy też przeciętna z tędęcją do słabej (hamowanie, zakęty o 90' jak "po szynach", ect), no i niestety brak klimatu nie czuć tam atmosfery rajdowej (prędzej rallycros). Niemniej jednak może pełna wersja wyglada lepiej aczkolwiek wątpię w to. Podsumowując, nie widzę zagrożenia dla CMR3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla CMR3 to narazie nie ma zagrożenia. Ale nie ma co ukrwyać ale kolesie z Codemasters mnie wqrwili.

1) nie dali peugeota :evil:

2) dali jakieś citroeny :roll:

Ciekawe czy można będzie nowe wózki wrzucić do CMR3. Ciekawe czy wyjdzie CMR4 :twisted: . Jak wyjdzie to trza będzie mieć FX-a żeby na minimalnych zagrać.

Pozdrawiam

Punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ralli Sport Challange grafe ma odjazd na maxa fizyki zadnej (na blocie samochod zachowuje sie jak by byl na lodzie), a co do collina 3 do jest do [gluteus maximus]. Grafa nic rewelacjnego, fizyka jazdy dosyc dobra a pozatym nie ma nic. W trybie kariery jezdzi sie zlomowatym fokusem, a samochody, ktore sie wygrywa o kant [gluteus maximus] roztrzaskac (mozna nimi jezdzic tylko w pojedynczych wyscigach - porazka.

Zagrajcie w WRC 2 to sie przekonacie co to prawdziwy wyscig.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi ostatnia rajdówka, jaka sie podobała to Rally Championship 99. Colin 2 zupełnie mi się nie podobał- jakaś taka pod Arcade...nie wiem.

A co do produktu Microsoftu- fajne- całkiem długie Demo- pare tras, kilka samochodów- nawet mi się podobała. Ale- fizyka do bani, grafika wcale nie taka rewelacja- samochody nawet fajnie wyglądają, ale dewastowanie ;) jest słabo zrobione. Dźwięki słabe, nie ma kamery z wnętrza, wymaga b. dobrego PC....w sumie bez rewelacji

Need For Speed 6, tak krytykowany, wypada przy niej znacznie lepiej :)

Ocena ogólna- 6/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do was pytanie czy wam Ralli sport tez momentami zwalnia.??

Chodzi o to ze gram sobie i sa moment w ktorych gra zwalnia (nie klatkuje) tak jakby samochod chamowal i nie wiem czy to kwestia sterow czy co??

Stery mam 6200 catalyst

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafika wcale nie taka rewelacja

Grales w te gre na karcie obslugujacej pixel shader? jesli nie to skocz do kogos kto ma grafe obslugujaca te bajerki i zobacz jak wyglada tafla lodu , asfalt i efekty podczas deszczu na asfalcie , jest na czym oko zawiesic :D , ale co do fizyki to calkowite arkade hehe , autko zachowuje sie tak jak tego chcemy , hehe dzwon jedziemy dalej autko zyskalo tylko pare rysek :D

-pozdrawiam wszystkich-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA CHCE JAKĄŚ PORZĄDNE GRĘ SAMOCHODOWĄ !! Ma już dosyć Colinów czy jakiś RalliSport Challenge. To są tak nierealistyczne gry, że tragedia :D Pograłem trochę i mogę stwierdzic, że RSC ma jedną tylko zaletę. Grafikę, ale i ona blednie przy tak tragicznej fizyce (ups... przesadziłem - jaka fizyka? :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA CHCE JAKĄŚ PORZĄDNE GRĘ SAMOCHODOWĄ !! Ma już dosyć Colinów czy jakiś RalliSport Challenge. To są tak nierealistyczne gry, że tragedia :D Pograłem trochę i mogę stwierdzic, że RSC ma jedną tylko zaletę. Grafikę, ale i ona blednie przy tak tragicznej fizyce (ups... przesadziłem - jaka fizyka? :P)

VipeOut Fusion odjazd na maxa, :wink: a ajk ci sie nie spodoba przeciwnik (zalbo zajedzie ci drogr) to go mozesz potraktowac z rakiety.

PS muza w tej grze wymiata na max'a :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie grałeś w colina 3 i podaj pełna nazwe WRC2

W collina gralem na X-box'sie i PS2 a co do WRC to ......... :lol: World Rally Championchip

Ten skrót odnosi się do specyfikacji samochodów --> i znaczy World Rally Car :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi