shadow of figt Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Jak w temacie po instalacji na defoltowych ustawieniach zasysało mi do 60 KB/s, po zmienianie niektórych ustawień, portów itd..(bo chciałem szybciej) wszystko chodziło tak samo dopiero po ponownym włączeniu na kolejny dzień niesamowicie spadł transfer teraz max do 10 zasysam jak dobrze pójdzie :( Już szlak mnie trafia łącze 2MB a zasysa z prędkością 6 - 10 KB/s Wiem ze to zależy od ilości ludzi udostępniających itd. ale bez przesady dlatego prosił bym jeśli ktoś ma optymalne ustawienia pod chello classic to bardzo porosił bym o wklejenie Poniżej moje ustawienia: Aktywuj konfiguracje NAF/Firewall w ICS/IFC (xp) - (zaznaczone) Aktywuj UPnP port mapping (xp) – (zaznaczone) Usuń porty dla NAT/Firewall – (zaznaczone) Maksymalna ilość połączeń na jedno zadanie – (99999) Kolejne 4 na (auto) Przedział startu socket (ms) – (3) Maksimum jednoczesnych prób połączeń TCP – (99999) Użyj omijania NAT przez UDP –(automatyczna detekcja) Co tu należy zmienić z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...