onnan Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Witam Mam nastepujacy problem. Kupilem nowego laptopa (HP/Compaq nx6110) razem z dodatkowa koscia 256 Mb ram. Niestety sam musialem ja zamontowac (troche klopotu mnie to kosztowalo:>) i po uruchomieniu komputera pojawil sie dziwny problem. W biosie wyswietla poprawnie 512 MB jednak we wlasciwosciach systemu (prawy przycisk na Moj Komputer) wyswietla informacje ze mam tylko 504 MB. Skad ta roznica? Za wytlumaczenie z gory dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 sprawdz jakims programem np: everest, aida pewnie pokazuje Ci w kbajtach, a w biosie w bajtach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 eekkhemmm a czy twoja karta graficzna nie wspoldzieli pamieci z ramem ??? Bo tak by wynikalo ze grafika pozera 8MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 :) Dokładnie, reszta ramu poszła na grafike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Blagam... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=132021 Kurde stosujcie to nazewnictwo do diaska!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Raczej mało kto czyta tamten topik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Raczej mało kto czyta tamten topik :) 1451903[/snapback] Bo nie mam admina... Jakbym mial to zaraz y byl porzadek z watkami, bo sam bym czesc tytulow pozmienial... a krnabrnym userom bym zastosowal terapie szokowa :P Ale chyba zjezdzamy z tematu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...