havoc_lp Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mam problem, duży problem. Mam dysk jak w temacie ale cos sie skopał. Dawniej niemogłem na nim zainstalować wina, a teraz zrobiła się jedna partycja. Na dodatek Partition Magic pokazuje ją jako złą. Ale otworzyć się ją da. Pliki też wchodzą normalnie. Jednak nic z nim nie moge zrobic. Format spod wina idzie normalnie (pełne i szybkie) Ale PM niemoże zrobić. Po formacie nadal widzi partycję jako uszkodzoną i nic z nią niemoże zrobić. Czy użyć innego programu? Tylko jakiego? Pomóżcie, miałem go jutro sprzedać, a nagle się okazuje, że nie działa (był nieużywany przez jakiś czas). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Sproboj hddregeneratorem ale jest te uszkodzenie powstaly mechanicznie to nie wroze nic dobrego dla tego dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...