Errorx Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) Witam Prosilbym o wypowiedz osoby ktore uzytkuja dyski samsunga dluzszy czas. Nie psuja sie? Bo jakos mi sie samsung i jego dyski zle kojarza... Z drugiej strony wszyscy je chwala. Kasy mam niewiele wiec w gre wchodzi tylko 80GB. A zalezy mi bardzo na ciszy. Bede wdzieczny za pomoc. Aha i topic o spinpointach czytalem zeby nie bylo ze len jestem. Pozdrawiam Edytowane 16 Maja 2005 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noski Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Samsungi sa dobre dyski bo sa wytrzymalsze niz de maxtory. Kup spoko Samsunga 80GB i 8MB cache.Ale zalezy tez czy go bediesz nosil po kumplach bo jak tylko do kompa to segeda :D albo WD.ale bierz z 8MB cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 dobrze się trzymają samsungi,, mam kilka w zasięgu,, padł jeden ale - kumpel go nosił codziennie w plecaku ;) mój lata 24/7 z kilkoma przerwami od roku ;) dokładnie sp1614n btw - topik się powtarza - KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 cóż dorzuce kropelkę goryczy mój 80 GB 8 MB się spalił po 11 mies - nie był w ogole noszony :( za to drugi 5 letni 20 samsunga był noszony, rzucany, chodził 24/7 i inne cuda niewidy się z nim działy i zasuwa do tej pory bez zająkniecia (żadnych badów czy coś) co do 80 póki go miałem bylem bardzo zadowolony - szybki - w miare cichy (barracuda kumpla byla minimalnie cichsza) - chłodny (na kumpla barracudzie można smażyć jajka ;) byc może trafiłem na trefny model poza tym wygrywa w testach i ludzie w komputroniku też go chwalą acha i kup w jakims pewnym sklepie a i ARCHIWIZUJ DANE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Moje osobiste doświadczenia z dyskami tej firmy jak najbardziej pozytywne. Obecnie mam Samsung SV3063H dysk ma kilka lat [ chyba 3 ] i jakoś nic sie z nim nie dzieje a noszę go dosyć często po kumplach. Wczesniej miałem też Samsunga 3.2 gb - i działa do tej pory jako dyskietka u mojego kolegi mimo wieku 5 lat nadal sprawny. Jak bym miał teraz coś kupić to też bym wybrał Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...