Skocz do zawartości
Qlawy

Problem Z Instalacja Winshita Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem...

Chce zainstalować na nowo winshita XP i mam dwie wersje jedna z PS1 druga bez ale ... jak włoze płyte (jedna albo druga) to po "komunikacie" sprawdzanie konfiguracji sprzetowej komputera ... dead ... tzn niby czyta coś z dysku ale cały czas czarny ekran, a powinno przejśc do tego niebieskiego... Co ciekawe jak włoze win2k to odpala bez problemu :/ wcześniej jak miałem 256 ramu no-name to wszystko chodzilo ok, teraz jak w podpisie i lipa, chyba ze mnożnk procka tez coś namieszał ale to raczej odpa bo wszystko satabilne i linux na innym dysku bez problemu sie zainstalował plz HELP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mialem cos podobnego. U mnie nie chce sie XP zainstalowac jak w stacji dyskietek zostawie wlozona dyskietke. Pomoglo wyjecie tejrze dyskietki i dalej poszlo juz wszystko bez problemowo. Napisz czy to co napisalem pomoglo. Wiem ze moze sie to wydawac troche glupie ale tak jak p[isalem u mnie taki cos mialao miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam napędu dyskietek wiec odpada :( pokombinuje jeszcze z ramami

UPDATE:

Przekładanie ramami nic niedało, tak samo karta graf ... jeszcze skombinuje od kogos kość pamieci i sprawdze ... ale jak ktoś ma pomysły to niech mówi ...

Edytowane przez Qlawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi