Qlawy Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mam następujący problem... Chce zainstalować na nowo winshita XP i mam dwie wersje jedna z PS1 druga bez ale ... jak włoze płyte (jedna albo druga) to po "komunikacie" sprawdzanie konfiguracji sprzetowej komputera ... dead ... tzn niby czyta coś z dysku ale cały czas czarny ekran, a powinno przejśc do tego niebieskiego... Co ciekawe jak włoze win2k to odpala bez problemu :/ wcześniej jak miałem 256 ramu no-name to wszystko chodzilo ok, teraz jak w podpisie i lipa, chyba ze mnożnk procka tez coś namieszał ale to raczej odpa bo wszystko satabilne i linux na innym dysku bez problemu sie zainstalował plz HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Tez mialem cos podobnego. U mnie nie chce sie XP zainstalowac jak w stacji dyskietek zostawie wlozona dyskietke. Pomoglo wyjecie tejrze dyskietki i dalej poszlo juz wszystko bez problemowo. Napisz czy to co napisalem pomoglo. Wiem ze moze sie to wydawac troche glupie ale tak jak p[isalem u mnie taki cos mialao miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) nie mam napędu dyskietek wiec odpada :( pokombinuje jeszcze z ramami UPDATE: Przekładanie ramami nic niedało, tak samo karta graf ... jeszcze skombinuje od kogos kość pamieci i sprawdze ... ale jak ktoś ma pomysły to niech mówi ... Edytowane 17 Maja 2005 przez Qlawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...