ShaKeR Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Tak jak w temacie, planuje kupić nagrywarke DVD NEC ND-3520A i nie wiem czy moja, troche zabytkowa, płyta główna i inne komponenty nadązą przy nagrywaniu płytek. płyta to Soltek SL-75KV2-X a tu link do opisu z neoseeker http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/SL75KV2X/ reszta kompa to 192 mb rama, duron 750 mhz i dysk quantum fireball 20 gb. P.S. nie piszcie, zebym zbierał na kompa nowego, a nie na nagrywarke bo to juz wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) no raczej chyba na pewno tak :D edit: a na kompa nie narzekaj! nie wiesz chyba jeszcze co mażna z nim wyczyniać :D Edytowane 16 Maja 2005 przez sithh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 sithh bo jeszcze pomyśle sobie że mój komp to demon wydajności :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 sithh bo jeszcze pomyśle sobie że mój komp to demon wydajności :lol: 1448768[/snapback] no qrde, ja taki/podobny mam i nie narzekam :) ale mój jest lepszy , bo .. mój-wiadomo i długo by pisac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaKeR Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 pytam bo znajomy na jakiejs starszej plycie, przy procku ~600 mhz moze nagrywac cdr max 32x, wiec myslalem, ze moze u mnie DVD x16 nie wyrobi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 moze kolega miał dysk wolny? :) wg mnie twój sprzęt jest wystarczający , ale dla pewności wejdz na stronke producenta nagrywarki i poczytaj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) reszta kompa to 192 mb rama, duron 750 mhz i dysk quantum fireball 20 gb. 1448697[/snapback] Napiszę tak. Do niedawna nagrywałem DVD na Duronie 700MHz z 384Mb pamięci SDRAM. Płyty nagrywały się razem z kompresowaniem mniej więcej 45-75 minut. Raz zdarzyło się 2,5 godziny. Kilka razy zdarzyło mi się, że komputer się zawiesił jak w trakcie nagrywania czy kompresowania próbowałem robić cokolwiek innego. Jednym słowem: nagrywać się da, ale przy tak małej ilości ramu, w trakcie nagrywania proponuję zostawić komputer w spokoju. Edytowane 16 Maja 2005 przez brucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej70 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mam kompa z płytą główną ECS K7S5A kartę grafiki GE Force4 MX 440 64MB i pamięć 256 Mb chciałbym to zwiększyć. Zmienić kartę grafiki na jakąś przynajmniej 128 MB tylko jaką i dołożyć pamięci o drugie 256 MB dołożyć nagrywarkę DVD czy to wsztstko mi udzwignie płyta główna i jaką kartę grafiki kupić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 radek 9550 i moze d43??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 A jakie macie zasilacze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...